‘Dükkan’ı için mankenlik yaptı

İnternet artık hayatımızın bir parçası oldu.

Haberin Devamı

Giyimden dekorasyona, aksesuvardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa her türlü alışveriş internet üzerinden de yapılmaya başlandı. Hâl böyle olunca, birçok girişimci de internet üzerinden mağazalar açarak e-ticaret yapmaya başladı.
Bu rüzgâra kapılan son isim ise işadamı Muharrem Toplusoy oldu. Vipdükkan adlı bir alışveriş sitesi açan Toplusoy, burada Türkiye’nin en seçkin markalarını bir araya getirdi.
Muharrem Bey ayrıca kendi sitesi için modellik de yaptı, Amerikalı ve Türk mankenlerle birlikte Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifine poz verdi.

Sanatseverler kaçırmasın

Santralİstanbul, işadamı Öner Kocabeyoğlu’nun koleksiyonundan seçilen 433 eserin yer aldığı “XX. Yüzyılın 20 Modern Türk Sanatçısı 1940-2000” başlıklı sergiye ev sahipliği yapıyor. Açılışına Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı sergi, 19 Haziran’a kadar gezilebilecek.

Haberin Devamı

Şampiyonlardan spor dersi

Akatlar’daki Club Sporium, “Emin ellerdesiniz” sloganıyla hizmet veriyor. Club Sporium’da hem Türkiye’de hem de dünya çapında çeşitli derece ve şampiyonluklara sahip sporcular eğitmen olarak görev yapıyor.

Çiller çifti alışverişte

Eski Başbakan Tansu Çiller, geçtiğimiz gün eşi Özer Çiller’le birlikte İstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine öğle saatlerinde gelen çift, akşama kadar burada vakit geçirdi, mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

Oyun zamanı

Adnan Taşpınar’la tanıştıktan sonra Dominik Cumhuriyeti’nden İstanbul’a taşınan Indhira Taşpınar, Türkiye’yi ülkesi gibi benimsedi ve burada iş kurdu. El Beso adlı restoranlarında başarılı işlere imza atan Taşpınar, işlerinden arta kalan tüm zamanını minik kızı Mila’ya ayırıyor. Taşpınar, önceki gün de Mila’yı Bebek Parkı’na götürdü, burada kızıyla keyifli bir gün geçirdi.

Hasret giderdiler

Modacı Esin Maraşlıoğlu’nun işadamı Metin Mızraklı’dan olan kızı Melissa, bir süre önce eğitim için Amerika’ya gitmişti. New York’ta fotoğraf eğitimi alan Melissa, Türkiye’ye döndü. Onu geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teki Lucca’da annesiyle gördüm. Hasret gideren anne-kız koyu bir sohbete dalmıştı.

Haberin Devamı

Nikah tarihi belli oldu

Acarkent’in ortaklarından Erdinç Acar ile Teoman Demir’in kızı Hande Demir’in evlilikleri, geçtiğimiz yaz noktalanmıştı. Boşanmanın ardından Erdinç Bey sunucu Ece Erken’le kısa süreli bir yaz aşkı yaşadı, Demir ise sessizliğe gömüldü. Çocukları için görüşmeye devam eden eski eşler, bir süre sonra barışıp aynı evde yaşamaya başladı. Yeniden evlenecekleri konuşulan ikili, müjdeli haberi geçtiğimiz gün verdi: “Ocak ayında yeniden evleniyoruz.”

Carlos mutfakta

Roberto Carlos, yeşil sahalardaki başarısını mutfağa taşıdı. Brezilyalı futbolcu, sürpriz yaparak “Yemekteyiz Şefler” programının Antalya’daki çekimlerine katıldı, mutfağa girip hünerlerini sergiledi. Sempatik tavırlar sergileyen Carlos, yarışmacı şeflerin sırlarını da ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Engelliler için raket salladılar

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği bünyesinde yer alan Tekerlekli Sandalye Tenis Takımı sporcuları, tekerlekli sandalye kampanyasına katkı sağlamak için geçtiğimiz gün Metrocity’de gösteri maçı yaptı. Helin Avşar, Burcu Kara, Behzat Gerçeker, Yavuz Seçkin, Tuğba Özay, Korhan Abay, Ege, Metin Uca, Süheyl Uygur, Pascal Nouma ve Ayça İnci gibi ünlü isimler de etkinliğe katılarak engelli sporculara destek verdi.

Köfte günleri

Barbaros Bulvarı üzerinde hizmet veren The Plaza Hotel’in içindeki Ph Pub, 15-31 Mart arasında ‘köfte günleri’ düzenliyor.

Yazarın Tüm Yazıları