Dudaklara dikkat

Yağmur Ünal, gezmeyi seviyor. Teyzesi Nazan Şoray’ın verdiği izin saatine kadar sevgilisi Barış Yaman’la İstanbul gecelerinde dolaşan Ünal’ın sevdiği eğlence mekanlarından biri de Etiler Şamdan.

Ünal, önceki gece de sevgilisiyle Şamdan’daydı. Gecenin sonunda Yağmur’un çakır keyif hali gözlerden kaçmadı. Dudaklarına silikon yaptırdığı da, kendisini izleyen gazetecilerin ortak fikriydi.

Çok seviyor

Deniz Seki, geçtiğimiz hafta sevgilisi Selim Yalın’la gittiği Fethiye tatili esnasında objektiflere üstsüz güneşlenirken yansımıştı. Seki ve Yalın İstanbul’a döndüler. Ortaköy Anjelique’de eğlendiler. Seki, gecenin sonunda sevgilisi Yalın’a sıkıca sarıldı. Ertesi gün de tek başına Ortaköy’de methini duyduğu Crytal’e bara gitti.

Tesadüfe bakın

Ç
ağla Şikel ile bir dönem beraber olduğu eski sevgilisi Mehmet Aslan, önceki akşam Şamdan Bar’a ayrı ayrı gelip, farklı saatlerde mekanı terk ettiler. Şikel, menajeri Seda ile geldiği mekanda, eski sevgilisi Aslan’ın da olduğunu öğrenince yarım saat daha kaldıktan sonra Şamdan’dan ayrıldı. Mehmet Aslan ise, Şikel’in ayrılmasından beş dakika sonra kapıda gözüktü. Gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Aslan, ‘Arkadaşlar eski defterleri karıştırmanın anlamı yok, bu tamamen tesadüf’ dese de, kimseyi inandıramadı.

Silikon mu

K
omedyen Hamdi Alkan’ın boşandıktan sonra birlikte yaşamaya başladığı eşi Canan Hoşgör, geçtiğimiz hafta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki Türsak Vakfı ve Garanti Bankası işbirliğiyle gerçekleştirilen Bonus Card 3.Uluslararası Komedi Filmleri Festivali’nin açılış törenine katıldı. Törende, konuklar Canan Hanım’ın ya kıyafetinin göğüslerini böyle gösterdiğini ya da silikon takviyesi yaptırdığını konuştu.

Ortaköy’den geçersen

A
linur Velidedeoğlu, jeep’yle Ortaköy trafiğinde yol alırken gece kulüplerinin önünde bekleyen gazetecilere yakalandı. Velidedeoğlu’nun yanında kız arakdaşı da vardı. Gazetecileri görünce panikleyen ünlü reklamcı, aniden U dönüşü yaparak gazetecilerden uzaklaştı.

Biz hiç ayrılmadık ki

Oktay Kaynarca, bir dönem ayrıldığı yönünde haberler çıkan sevgilisi Özgü Namal ile el ele geldiği Show TV’nin davetinde, ‘barıştınız mı’ sorusunu soran gazetecilere, ‘Biz hiç ayrılmadık ki, ayırıp barıştıran sizlersiniz’ diye sitem etti.

Etme bulma dünyası

Özlem Yıldız meslektaşı aynı zamanda arkadaşı Duygu Ulaş’ın sevgilisi Enis Pekuysal’la flört etmişti. Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal’la yaşadığı bu birliktelik sonrası Ulaş’la arası açılmıştı. Özlem Yıldız geçtiğimiz gece buzADA’daki davete tek başına geldi. Yüzü asıktı. Kendisiyle evleneceğini söyleyen Enis Pekuysal, evlenmemiş, ayrılmış, üstelik eski sevgilisi Duygu Ulaş’a dönmüştü.
Yazarın Tüm Yazıları