Dolmuşçular endişeli

İşadamı Yurdal Sert’le evlendikten sonra podyumlara veda eden Ivana Sert, bir süre önce tasarımcılığa soyunmuştu.

Son olarak 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Belgrad’da gerçekleşen moda haftasında tanıtan Ivana Sert, uzun zamandır tasarımlarını satışa sunacağı bir mağaza arayışındaydı. Nihayet Teşvikiye’de bir mağaza buldu ve burayı hemen kiraladı. Ancak bu durum, mağazanın tam önünden kalkan Nişantaşı-Taksim dolmuşlarının şoförlerini endişelendirdi. Kulağıma gelenlere göre, duraklarının kaldırılacağı konuşulan dolmuşçular, Sert’le görüşüp bu soruna bir çözüm bulmak istiyormuş...

Not:
Ivana Sert, “Sex and The City”nin stil danışmanı Patricia Field’in de ilgisini çekmiş ve tasarımları, “Sex and The City 2” adlı sinema filminde dünyaca ünlü yıldızlar tarafından kullanılmıştı.

Paris’te büyük ilgi

Moda fotoğrafçısı Koray Erkaya, Paris’te “Don’t Tell Mama” (Annem Duymasın) adlı bir fotoğraf sergisi açtı. Kiron Galerie’de ziyarete açılan ve Erkaya’nın çektiği erotik fotoğraflardan oluşan serginin 31 Aralık’ta sona ermesi planlanıyordu. Ancak fotoğraflar büyük ilgi görünce, serginin kapanış tarihi 7 Ocak’a ertelendi.

10 parmağında 10 marifet

Ünlü işkadını Demet Sabancı Çetindoğan, online yaşam dergisi Womenist’e röportaj verdi. Dedesinin kurduğu ve kendi soyadını taşıyan Sabancı Holding’de çalışmak yerine kendi yolunu çizen Demet Hanım, röportajında da tekstilden inşaat sektörüne, tıptan eğitime kadar birçok farklı alanda kurduğu şirketleri anlattı. Demsa Grup ile Harvey Nichols, Brandroom, Mothercare, Salvatore Ferragamo, Guess, Ferre ve D&G gibi dev markaların Türkiye temsilciliğini yapan Çetindoğan, kurduğu ZTV kanalıyla okul çocuklarının eğitimine destek oluyor, Onkim adlı kordon kanı bankacılığıyla da birçok hastalığın tedavisi için çalışmalar yapıyor.

Yılbaşı lezzetleri

Dünyaca ünlü İtalyan restoranı Panino Giusto’nun Türkiye’deki tek şubesi Panino Giusto Etiler, yılbaşında misafirlerini zengin mönüsüyle karşılıyor. İtalyan şef Elio Magrograssi’nin hazırladığı yılbaşı mönüsü; lazanya, risotto, pasta, pizza ve et yemekleri ile tatlılardan oluşuyor.

Yeni yıla “dengede” girin!

Dünya genelinde milyonlarca kişinin kullandığı “EFX” ürünleri, artık ülkemizde de satılıyor. Stres ve çevresel etkenlerden ötürü vücudun bozulan doğal enerji akışını düzenlen EFX markalı “güç ve denge” bileklikleri, sevdikleriniz için ideal bir yeni yıl hediyesi olabilir.

Gallis ile eğlenin

Point Hotel Barbaros, yeni yılı sevdikleriyle farklı bir ortamda karşılamak isteyenlere keyifli bir yılbaşı programı sunuyor. Yunan sanatçı Gallis ve orkestrasının sahne alacağı gecede eğlence oryantallerin şovuyla en üst seviyeye çıkacak.

Seni Seviyorum İstanbul

Geçtiğimiz ay Maslak Sheraton’un 26’ncı katında açılan ve kısa sürede şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelen Qubbe, yeni yılı “I Love İstanbul” (Seni Seviyorum İstanbul) partisiyle karşılıyor. DJ Emrah İş’in müziği, Romanya’nın güzel yıldızı Aimi’nin şarkıları ve Kyti’nin çılgın danslarıyla renklenecek parti, sabahın ilk ışıklarına dek devam edecek...
Yazarın Tüm Yazıları