Doktorla aşk evliliği bitirdi

Damas’ın sahibi Dilek Ertek’in oğlu Gökçe Atuk, eşi Vivien Harika Deniz’e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

Haberin Devamı

Ancak iddiaya göre evliliği şiddetli geçimsizlik değil ihanet bitirmiş.

Ünlü mücevher ve saat markalarının Türkiye Distribütörü Damas’ın sahibi Dilek Ertek’in oğlu Gökçe Atuk, 2002’de evlendiği Merve Arkon’dan 2008’de boşanmıştı. Bir yıl sonra Vivien Harika Deniz’le yeniden nikah masasına oturan ve bu evlilikten bir de oğlu olan Gökçe Atuk, eylül ayında 4 yıllık eşine İstanbul Aile Mahkemesi’ne şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.
Gökçe Atuk, hem oğlunun velayetini hem de 100 bin TL manevi tazminat istiyordu. Vivien Harika Deniz ise, eşinin kendisini sürekli aldattığını, kadınlık onurunun incindiğini, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kaldığını ileri sürerek, 5 milyon liralık tazminat istemli karşı dava açtı.

Haberin Devamı

Dosyaya ekledi

Bunun üzerine, Gökçe Atuk da önceki gün itibarının zedelenmeye çalışıldığını belirtip 11. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde eşi aleyhine 500 bin liralık tazminat davası açtı. Atuk, mahkemeye sunduğu dilekçede ise, eşinin ünlü estetikçi Serdar Eren’le aşk yaşadığını iddia edip, ilişkinin fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını mahkeme dosyasına ekledi. Atuk, eşinin Serdar Eren’le Kanlıca’daki evinde buluştuğunu da iddia etti.

İddiaya göre, Vivien Harika Deniz, kendisine bir dizi estetik operasyon yapan Serdar Eren’le mart ayından beri flört ediyor.

KISA KISA

Kırmızı sergi

Komet, Bedri Baykam ve Mehmet Turgut’un da aralarında olduğu sanatçıların eserlerinden oluşan ‘Kırmızı’ adlı karma sergi, Nişantaşı’ndaki Çağla Cabaoğlu Gallery’de açıldı. Çağla Cabaoğlu ve galeri koordinatörü Begüm Gazioğlu’nun ev sahipliği yaptığı sergi için, galeri yılbaşının sembolü olan kırmızı renge boyandı. Karma sergi, 6 Ocak’a kadar gezilebilir.

Bereket versin

Kişiye özel mücevherler tasarlayan Noura, “Bereket” adlı yeni koleksiyonunu İstinyepark AVM’deki mağazasında tanıttı. Marka danışmanlığını Ayşegül Topal’ın yaptığı tanıtıma aralarında Arzu Sabancı, Işıl Reçber, Zuhal Pirinççioğlu’nun da olduğu iş ve sanat dünyasının mücevher tutkunu isimleri katıldı.

GECE KUŞU

Haberin Devamı

En uzun gecede kayak

2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin En İyi Spor Turizmi İşletmesi ödülünü alan Erzurum Palandöken’deki Xanadu Snow White, geçen hafta sonu yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta ‘en uzun kayak keyfi’ni yaşattı. Özel aydınlatma sistemiyle misafirlerine ‘gece kayağı keyfi’ni saat 20.00’ye kadar uzatan otelin bu etkinliğine ünlü isimler de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları