DJ’ler kapıştı

Bira markası Corona’nın düzenlediği Movida Corona DJ Yarışması’nın finali, geçtiğimiz cumartesi akşamı 360 İstanbul’da yapıldı.

Haberin Devamı

Yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemeler sonucu belirlenen finalistler, birinci olabilmek için kozlarını paylaştı. Kıyasıya çekişmenin galibi, yarışmaya Alanya’dan katılan Gökhan Sakaltaş oldu. Sakaltaş, yarışmanın kasım ayında Madrid’de düzenlenecek finalinde yarışacak.

Selami Şahin ile nostalji

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Nahide’nin canlı müzik maratonu, Selami Şahin’le devam ediyor. Mekânda bu akşam sahneye çıkacak olan sanatçı, dev orkestrası eşliğinde yeni albümü “Mahzen”deki şarkıları ilk kez seslendirecek. Şahin, Zeki Müren’den Ajda Pekkan’a kadar Türkiye’nin en büyük starlarının seslendirdiği besteleriyle de Nahide’de nostalji rüzgârı estirecek.

Lütfen adını doğru yazın

Eşi Monik Benardete’yi geçtiğimiz yıl kaybeden Ceri Benardete, pazar günü yeni sevgilisiyle Bebek sahilindeydi. Yürüyüş yapan ikili, yorulunca bir banka oturarak mola verdi. Benardete, fotoğraflarını çeken muhabirlerden sevgilisinin adını doğru yazmalarını rica etti: “Hanımefendinin ismi Veronica Leondikova, lütfen haberlerde bu şekilde yazın.”

Haberin Devamı

Eski eş üzdü

Geçtiğimiz hafta Eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı’yla ilgili bir haber yayınlamıştım. Bu haber, Oğuz Bey’i üzmüş ve bana bir açıklama göndermiş. Açıklaması şöyle: “13 Eylül’deki köşenizde şahsımla ilgili gerçekleri yansıtmayan bir haber yer almıştır. İki yıl önce boşandığım eski eşimin açıklamalarını, tanımadığım insanlarla aynı karede çekilmiş fotoğrafımla sunduğunuz haber, kendisi tarafından söylenenlerin gerçek olduğu algısı yaratmaktadır. Bu haberin düzeltilmesini önemle rica ederim.”

İyileşemedi

Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Başkanı Dilara Endican, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda dolaşırken objektife yansıdı. Yaz aylarında geçirdiği kazada ayağını kıran ve bir süre alçıyla dolaşan Endican, “Ayağım tam olarak iyileşmedi, o yüzden şimdi daha küçük bir alçıyla dolaşıyorum. Doktor çıkar diyene kadar da    çıkarmayacağım. Temkinli olmak lazım” dedi.

Uzun’a ödül

Lobby Uluslararası Halkla İlişkiler Şirketi’nin kurucusu Ünal Uzun, İstanbul Modern’e katkıları nedeniyle ödüle layık görüldü. Ünal, İstanbul Modern’deki “Hayal ve Hakikat-Türkiye’den Modern ve Çağdaş Kadın Sanatçılar” sergisinin açılışında düzenlenen törende ödülünü İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ethem Sancak’ın elinden aldı.

Haberin Devamı

Ağa, Bebek turunda

Ali Ağaoğlu, önceki gün sevgilisi Petek Ertüre ve dostlarıyla Bebek’te güzel havanın tadını çıkardı. Üstü açık otomobiliyle turlayan ünlü işadamı, yoldan geçenlerle de selamlaştı. Meraklı bakışların arasında sahilde gezi yapan Ağaoğlu, daha sonra Lucca’ya geçti.

Her salı Asmalımescit’te

Doğuş Çabakçor, bu akşamdan itibaren her salı akşamı Asmalımescit’teki eğlence tutkunlarıyla buluşacak. Ünlü DJ, Mert ve Berk Çiller kardeşler ile Uğur Kocabayır’ın sahibi olduğu Up Lounge’da performans sergileyecek.

‘Piyasa’lı geceler

Yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala, eğlencenin kışlık adresleri de birer ikişer açılmaya başladı. Geçen kış İstanbul gecelerine damgasını vuran Harbiye’deki Piyasa da sezonu açtı. Cenk Eren ile Sabi Totah’ın sahibi olduğu, müşterilerin Türkçe müzik eşliğinde dans edip eğlendiği Piyasa’da eğlence bu kış Şenay Çelik’e emanet.

Haberin Devamı

Eğlenceli alışveriş

H&M markasının Ankara CEPA Alışveriş Merkezi’nde hizmete giren mağazasının açılışı renkli bir partiyle kutlandı. H&M Türkiye Genel Müdürü Leif Spang ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliği yaptığı partiye katılanlar, DJ Can Hatipoğlu’nun müzikleri eşliğinde alışverişin tadını çıkardı.

İş çıkışı partileri başlıyor

Şişhane’de hizmete giren Rook, çarşamba akşamları “iş çıkışı partilerine” ev sahipliği yapmaya başlıyor. “Off to Rook” adlı partiler, her çarşamba saat 18.00’de başlayacak. Burçak Çakıroğlu’nun DJ’lik yapacağı partilere katılanlar, ödüllü şef Eyüp Gül’ün hazırladığı lezzetleri tadacak.

Okurla buluşma

Haberin Devamı

Nermin Bezmen, bugün Astoria Alışveriş Merkezi’nde okurlarıyla buluşuyor. 2007 yılında yayınlanan “Sırça Tuzak”ın devamı niteliğinde yazdığı “Şeytanın İflası” için imza günü düzenleyen Bezmen, öğle saatlerinden itibaren okurlarına imza dağıtacak.

Yazarın Tüm Yazıları