Deniz Akkaya’yı Narin unutturdu

Kayserili bağışsever ailenin oğlu Ali Rıza Özderici, adını Deniz Akkaya ile yaşadığı aşkla duyurdu.

Özderici ile Türkiye’nin top modeli Akkaya aşkı inişli çıkışlı bir şekilde geçen haftaya kadar devam etti. Bozulan ilişkilerini düzeltmek için Mikanos ve Santorini adasına tatile giden sevgililerin çabası işe yaramadı ve tatil dönüşü ayrılık kararı alındı. Tutucu olduğu konuşulan ailesinin baskısı nedeniyle bu ilişkiyi bitirdiği söylenen Özderici, geçtiğimiz hafta Başak Öngör’le Ortaköy Anjelique çıkışında görüldü. Bundan birkaç akşam sonra ise yine aynı yerde, aynı saatlerde Mine Narin’le rastladım kendisine. Narin’in kullandığı arabaya binerek uzaklaşırken, arka koltuğa oturmayı tercih etmişti Ali Rıza Özderici. Bir çocuğunun olduğu eşi Bülent Verdi’den boşanan Mine Narin, adını aşk dedikodularına karıştırmaktan uzak durmuştu bunca zaman. Ama Ali Rıza Özderici ile bir şeyler yaşanacak gibi görünüyor bana kalırsa.

Kavga olayı netleşiyor

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme’deki Reina’da Nur ve Sezai Taşkent kardeşler ile Can Akçay’ın karıştıkları kavgayı yazmış, bu üçlünün o akşam epey hırpalandığını belirtmiştim. Merak ettim, bu kavganın diğer tarafından kim vardı diye soruşturdum ve öğrendim. Korkmaz Yiğit’in oğlu Yiğit’miş karşı taraftakilerden biri... Atilla Altay adlı işadamının yeğenleri ve kardeşi de varmış aynı masada. Anlayacağınız Taşkent kardeşler çetin cevize çatmışlar o gece!

Gerçek tiryaki

Geçtiğimiz gece Rumelihisarı’ndaki Ajda Pekkan konserine gittim... Her yan ünlü simalarla doluydu. Bir ara gözüme Zeynep Tunuslu takıldı. Eski modacıyı bir süre izledim, sigaranın birini söndürmeden diğerini yaktığını gördüm. Sigarayı içmiyor, sanki yiyordu. Konser boyunca paket elden düşmedi... Ya maalesef sıkı bir tiryaki ya da şu sıralar epey dertli Tunuslu...

Bu ne benzerlik

Geçtiğimiz gün Hakan Ural’ı Laila’da gördüğümü yazmıştım. Hakan Ural geçen gün beni aradı ve uzun zamandır Laila’ya gitmediğini söyledi. Gördüğüm kişi babası Selçuk Ural’mış! Yeni sevgilisiyle eğlenirken gördüğüm Selçuk Ural’ı, gece karanlığında oğluna benzetmişim meğer... Hakan Ural’ın iki yıldır süren düzgün bir ilişkisi olduğunu da belirteyim.

Eylül’de gel

Eski bir şarkı, nostaljik bir an, yaz tadında bir sonbahar başlangıcı... Açıldığı günden bu yana adı Bodrum’la bütünleşen, iş, sanat ve sosyetenin Bodrum’da buluşma noktası haline gelen Bodrum Divan Palmira ‘Eylül’de de Gel’ kampanyasıyla eylül ayına damgasını vuracak. Bu ay hiç değilse birkaç günlerini Bodrum Divan Palmira’nın huzur dolu atmosferinde geçirmek isteyenler, Divan’ın kalitesine, ayrıcalığına ve keyfine çok uygun fiyatlarla ulaşacaklar.

Büyük aşk bitti

Sık sık ayrılıklarla kesintiye uğrayan Sergen Yalçın-Aslı Sarı ilişkisinde sona gelindi. Sarı, ilişkinin bir daha dönüşü olmamak üzere bittiğini önceki gün açıkladı. ‘İlişkimiz artık bitti. Dört senelik bir ilişkiydi. Aramızda fikir ayrılıkları olduğu için ayrıldık. Benim için bundan sonra eğitim hayatı çok önemli’ diyen Sarı, aynı gün Seçil-Junker firmasının Conrad Otel’deki 2004-2005 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttığı defilede podyuma çıktı. Defileye hatır için çıktığını, para almadığını ve koreograf Yasin Soy’un yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Sarı, ‘Podyumu sevdim ama bir daha podyuma çıkmayı düşünmüyorum’ dedi.

Bebek bakıcıya emanet

Günay Restoran’ın sahibi Günay Tuncel 60 yaşında baba oldu. Eşi Ahu Hanım 4 ay önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ahu Can adını verdikleri kızlarıyla geçtiğimiz ay Bodrum’da tatildeydi Tuncel çifti. Geçtiğimiz gece de Rumelihisarı’nda Ajda Pekkan’ı izlemeye gittiler. Kızları Ahu Can ise bakıcıya bırakılmıştı doğal olarak.

Nişan bugün

Yüksel Ak’tan boşanan Şenol İpek ile futbolcu Ahmet Dursun’un eski sevgilisi Şebnem Schaffer dört aydır büyük aşk yaşıyorlardı. Bu ilişkiyi nikah masasına taşıma kararı alan çift, bugün Ortaköy Shu Bar’da nişanlanacak. Başından beri ciddi bir ilişki içinde olduklarını söyleyen İpek, ‘Evliliğe daha çok var, önümüzdeki yıl evlenebiliriz. Mutluyuz, hayatımızda her şey iyi gidiyor. Umarım bu mutluluk her zaman devam eder’ diyor.

Her şey vatan için

Nermin-Pamir Bezmen çiftinin oğlu Cazım Bezmen geçtiğimiz hafta askere gitti. Okulunu bitirip çalışma hayatına başlayan Cazım Bezmen, tecilinin bittiği gün askerlik şubesine gidip vatani görevini yapmak istediğini belirtmiş. 28 yaşındaki Cazım Bezmen, sevgilisi Elif Kramer’le vedalaşıp kışlanın yolunu tutmuş ve 6 aylık askerliğine başlamış...

Park Orman’da parti

Alternatif müzik yayını yapan radyolar arasında ilk sıralarda yer alan FG 93.7’nin (Future Generation) beşinci kuruluş yıldönümü partisi, 18 Eylül akşamı Park Orman’da, iki farklı sahnede elektronik müzik dünyasının değerli yıldızlarını müzikseverlerle buluşturacak. Elektronik dans tutkunlarının yakından tanıdığı dünyaca ünlü DJ’lerden Max Graham, Freq Nasty, Rank 1, Michel de Hey, Nu-Nrg Live, Redhead, Vision Impossible (ses-ışık) ve FG DJ’lerinin muhteşem performansları eşliğinde sabaha kadar sürecek olan etkinliğin biletleri Biletix’ten 35 milyona satılmakta.
Yazarın Tüm Yazıları