Çocuklar paylaşmayı öğreniyor

H&M’in çocuklara yönelik “Paylaştıkça Koruyorum” adlı resim yarışmasının tanıtımı önceki gün yapıldı. Tanıtım daveti, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Haberin Devamı

H&M, çocuklara özel bir projeye imza attı. Marka, çocuklara hem paylaşmayı hatırlatmayı hem de paylaşarak kendilerine ve tüm insanlığa ne kadar büyük katkı sağladıklarını gösterebilmek amacıyla “Paylaştıkça Koruyorum” temalı bir resim yarışması başlattı. İlköğretim öğrencilerine yeteneklerini sergileme imkanı sunan projenin tanıtımı ise önceki gün Happily Ever After’da yapıldı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Gül Gölge Saygı, Elif Gönlüm, Begüm Şen, Sitare Akdilek, Işıl Reçber, Begüm Tacir, Füsun Kuran, Hande Can Yüce gibi pek çok ünlünün de bulunduğu davetli grubu, tanıtımda çocuklarıyla eğlenceli saatler geçirdi. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, resimlerini 15 Mayıs’a kadar PK 81 Teşvikiye adresine gönderebilir, yarışmanın detayları ve katılım koşullarını ise www.hm.com/tr/ adresinden öğrenebilirler.

Haberin Devamı

Bebek’te festival havası

Bebek Parkı geçtiğimiz hafta sonu Bebek Yelken Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Yelkenliler İstanbul Boğazı’nda süzülürken, davetliler de Bebek Parkı’nda kurulan festival alanında hem yarışları izledi hem de standlarda düzenlenen aktivitelere katıldı. Standı ziyaret edenler arsında Teoman, Evrim Sümer ve kızı Leyla da vardı.

Ajda aşkına!

Geçmişte Ajda Pekkan’la aşk yaşayan Mehmet Birgen’in, aradan yıllar geçmesine rağmen onu unutamadığı ve şimdi 24 yaşında olan kızına bu yüzden Ajda adını verdiği öğrenildi. Bu gerçek, Mehmet-Dilek Birgen’in oğulları Alp’in 8. yaşgünü partisinde açığa çıktı. Yeniköy’deki Let’s Party’de düzenlenen partide, 69 yaşındaki işadamının Amerikalı eski eşinden olan kızı Ajda ile geçtiğimiz eylülde dünyaya gelen kızı Maya da vardı.

Moskova seferi

Türkel Fuarcılık tarafından düzenlenecek 16. Uluslararası Leshow Deri ve Kürk Fuarı, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Moskova’da yapılacak. 2014 deri ve kürk kış koleksiyonunun tanıtılacağı fuara, Türk firmalarının yanı sıra Çin, Fransa, Hindistan, İspanya, İtalya, Tayvan, Amerika, Pakistan, Ukrayna ve Rusya’dan firmalar katılacak.

Yazarın Tüm Yazıları