Çocuklar için yeni yerler

17 yıldır İzmir’de sürdürdüğü başarılı sanatsal eğitim hizmetini İstanbul’a da taşıyan Ege Sanat Merkezi, “Artistic Nokta by Ege Sanat” ismiyle Kemerburgaz-Göktürk’te açıldı. 3-6 yaş arası çocuklar için de çok geniş ve seçenekli bir eğitim programı sunuyor.

Haberin Devamı

Müzik (şan, piyano, keman - Türk müziği ve klasik müzik, gitar, bağlama), tiyatro (drama, diksiyon), resim, dans, el sanatları, kişisel gelişim ve okul öncesi eğitim bölümleri var. Belli aralıklarla tiyatro, film gösterileri, müzik dinletileri ve konserler düzenlenecek. Yetişkinler için Türk sanat müziği korosu da oluşturulacak.
Bir adres de İstanbul Anadolu yakasında oturanlar için. Kii3dört bale dans ve müzik kursu Ataşehir’de. Esra Akyatan’ın kurduğu bu sanat merkezinde çocuklara klasik bale, yaratıcı drama, jimnastik, klasik gitar, elektro gitar, piyano, keman ve bateri dersleri veriliyor. Büyükler için tango ve Latin dansları, pilates ve hamilelere yoga dersleri var. Bilgi için www.kii3dort.com.

Son kahramanımız: Yaban

Uzun zamandır Sinan’la ortak bir kahramanımız yoktu. O benimkilerden zevk almıyor, ben onunkilerden sıkılıyordum. Neyse ki Yaban çıktı ve biz ana oğul beraberce güler olduk. Kanal D’de yayınlanan Haneler adlı komedi skeçlerinden oluşan programdaki karakterin adı Yaban. Eski Türk filmi edasında çekiliyor. Kahramanımız toprağın bağrından gelen, saf ve güçlü, gururlu Türk erkeği. Yalana tahammülü yok. Şamar patlatmayı çok seviyor. Bazı bölümleri gerçekten çok başarılı.
Sinan ve arkadaşlarıyla artık birbirimize, “Yalan üleeennn!” diye bağırıp duruyoruz. Hatta Sinan meşhur tokat sahnesini canlandırmaya bayılıyor. Ben ona vuruyor gibi yapıyorum, o da yatağa atıyor kendini... Onu taklit edip epey eğleniyoruz. En komiği de Sinan’ın durup dururken bana gelip Yaban taklidi yaparak bir şey söylemesi. İnanın çocukların içindeki espri gücü ve anlayışını keşfetmek çok keyifli.

Yazarın Tüm Yazıları