Club Fashion TV Çeşme'de açılıyor

Birçok ülkede kafe, bar ve gece kulübü bulunan Fashion TV, Türkiye’deki ilk kulübünü Çeşme’deki Love You Otel’de açıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’daki The Ritz Carlton Otel’in de ortaklarından olan Cennet Teker’in çocuklarıyla beraber kurduğu Teker Grup, bu yaz Çeşme’nin en popüler adresi Aya Yorgi Koyu’nda “Love You” adlı bir otel açtı.
Cennet Teker’in çocukları Enci Velidedoğlu, Evren Teker ve Esli Teker’in birlikte işlettiği otel, dünyaca ünlü moda ve eğlence kanalı Fashion TV ile bir ilke imza attı.
Dünyada birçok şehirde kafe, bar ve gece kulübü bulunan Fashion TV, Türkiye’deki ilk kulübünü Love You Otel’de açtı.
“Club Fashion TV” isimli mekân, Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat ve Redroom Group’un sahibi Aykut Gündüz’ün ortaklığında bugün hizmete girecek. Akşamüstü otelin havuzunda “Sunrise Party” ile başlayacak açılışta eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Yıllara meydan okuyor

Haberin Devamı

Güzelliğiyle 90’lı yıllara damgasını vuran Ayşegül Gerçin, Nejat Cinisli’den boşandıktan sonra ortalardan kaybolmuştu. Muhabir arkadaşım Cenker Tezel, Gerçin’i önceki gün Bodrum-Yalıkavak’taki Moon Beach’te görüntüledi. Fotoğraflara bakılırsa Gerçin biraz kilo almış, ancak ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğini hâlâ koruyor.

Ben burada yüzerim

Televizyon yarışmalarının kadrolu isimleri Verda Penso ve Sema Çelebi, son olarak “Ben Burdan Atlarım”da yarışmıştı. Programda metrelerce yüksekten havuza atlayan ikili, önceki gün Bodrum’da bir araya geldi. Yalıkavak’taki Moon Beach’te görüntülenen arkadaşlardan Penso güneşlenirken, Çelebi ise denize girip yüzdü. Çelebi, yarışmadaki gibi suya atlamak yerine merdivenlerden inmeyi tercih etti...

Doktor kontrolünde

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Emirgan Korusu’ndaki Beyaz Köşk’te iftar daveti verdi. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un ev sahipliği yaptığı davetin onur konuğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dı. İftara iş dünyasının önde gelen kadın patronları da katıldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel’e davette, sahibi olduğu Amerikan Hastanesi’nden bir doktor eşlik etti. Hastalığı nedeniyle tedbiri elden bırakmayan Arsel, doktor kontrolünde yiyip içti.


Yazarın Tüm Yazıları