Castro’nun yanından beyoğlu adaylığına

T.C. Dışişleri Bakanlığı’nda diplomat olarak görev yaptığı dönemde, Küba lideri Fidel Castro ve İspanya Kıralı I. Juan Carlos gibi birçok uluslararası siyasetçi ve devlet adamıyla yakın temaslarda bulunan diplomat ve işadamı Gökhan Eşeli, 2014 yerel seçimlerinde CHP Beyoğlu Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Haberin Devamı

İşadamı Gökhan Eşeli’yi önceki gün Beyoğlu’nda gördüm. Elinde CHP logolu posterleri, sokak sokak gezip genç, yaşlı herkesle sohbet ediyordu.
Mesleki kariyerine New York Birleşmiş Milletler’de başlayan, sonra Havana Büyükelçiliği’nde görev yapan, en son Türkiye’nin Madrid Konsolosu olarak tayin edilen işadamı, Türkiye’ye döndükten sonra Momentum Medya ile iş dünyasında da başarılı işlere imza atmıştı. Mesleki tecrübesini siyasi arenada da kullanmak istediğini belirten Gökhan Eşeli, hedefinin Beyoğlu’nu yeniden dünyanın önemli merkezlerinden biri haline getirmek olduğunu söyledi.

Dinçkök’ün Derin Tutku’su

Ayşegül Dinçkök’ün sualtı dünyasını ve canlılarını yansıttığı fotoğraflarından oluşan Derin Tutku Sergisi, Koç Üniversitesi’nde açıldı. İlk olarak 2012 Nisan ayında MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda açılan, ardından Mardin, Van, Hatay, Paris ve İstanbul Akvaryum’a taşınan sergi, Koç Üniversitesi’nde 10 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.

Çifte kutlama

Haberin Devamı

Ünlü işletmeci Ali Sayar, 50’nci yaşı ile meslekteki 30. yılını birlikte kutladı. Ortağı olduğu Beyoğlu’ndaki 1841 Tünel’de düzenlenen kutlumada DJ kabinine geçen Ali Sayar’ı iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı.

Ataşehir’deki Ege

Yeme içme ve eğlence markalarına danışmanlık yapan Tolga Atalay, Çeşme’nin ve Ege’nin ünlü lezzetlerini İstanbul’a taşıdı. 2007’den beri İzmir’in en popüler adresleri arasında olan Çeşme Dalyan Balıkçısı, Donat Şirketler Grubu bünyesinde Ataşehir’de hizmete girdi. Mezeler girişte tezgahtan seçilirken, beğendiğiniz balıklar ise tartıldıktan sonra servis ediliyor.

Zirvede eğlence

Yaz aylarında Bodrum ve Çeşme’ye göç eden popüler adresler, kış gelince soluğu Uludağ ve Kartalkaya’da alıyor.

Günaydın Kartalkaya’da

Et Profesörü Cüneyt Asan’ın sahibi olduğu Günaydın Kebap&Steak’da Kartalkaya’daki Kaya Palazzo Otel içinde şube açıyor. Cüneyt Asan, bu işbirliği ile müdavimlerine Kartalkaya’da da hizmet verecekleri için mutlu olduğunu söyledi.

Kayak partisi

Moda fotoğrafçısı Bennu Gerede de yeme içme ve eğlence sektörüne girdi. Gerede, Kartalkaya’daki Kartal Otel’in Dilara Murtezaoğlu ile ortak olduğu Flame’le geçtiğimiz hafta kış sezonunu açtı. Mekan, bugün de Skiciyiz Biz adlı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Sess Uludağ’da

Nedim Binler’in sahibi olduğu Sess Bar da İstanbul, Bodrum ve Çeşme’den sonra bu kış Uludağ’da açılıyor. Hayri Yazıcı’nın sahibi olduğu Yazıcı Chalet’te hizmet verecek olan Sess gündüz de Tango Lounge olacak.

Yazarın Tüm Yazıları