Çakı gibi asker oldu

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz’ın küçük oğulları Hasan Yılmaz’ın askere gitmek için gün saydığını yazmıştım.

Haberin Devamı

Nişantaşı’nda ağabeyi Yavuz Yılmaz’la ortak açtığı Quick China adlı Çin lokantasından sonra Elio adlı bir de İtalyan restoranı açan Hasan Yılmaz, bir an önce askerliğini bitirip işinin başına geçmek istiyordu. Hasan Bey, Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman’ın Anadolu Yakası’nda yeni açtığı Bedri Usta adlı kebapçıda geçtiğimiz cuma günü yapılan kutlamayla askere uğurlandı. Yılmaz, vatani görevini yapmak üzere Kastamonu’nun yolunu tuttu...

‘UÄŸur’lu aÅŸk!Â

Çiğdem Kayalı ile Uğur Güven’in 3,5 yıllık aşkı kısa süre önce bitmiş, Güven arayı çok açmadan Ayşegül Demir’le yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin uzun ömürlü olmayacağı düşünülen sevgililere Bebek’teki Lucca’da rastladım. İkili, geç saatlere kadar dans edip eğlendi. Anlaşılan aşkları ilk günkü gibi doludizgin devam ediyor...

Haberin Devamı

Ä°kizler aÅŸk sarhoÅŸu

Tarkan Sualp ve ikiz kardeşi Malkoç Sualp, İstanbul gecelerinin en çapkın isimlerindendir. Bugüne kadar yerli yabancı, ünlü ünsüz birçok güzelle aşk yaşayan ikizlerden Tarkan Sualp, dört yıl önce Özden Bölükbaşı ile Çeşme’de evlenerek bekarlığa veda etmişti. İkizleri geçtiğimiz hafta sonu İstanbul gecelerinde gördüm. Çapkınlıkta hız kesmeyen Malkoç Bey adını söylemediği bir güzelle sarmaş dolaş eğlenirken, ikizi de eşi Özden Hanım’la kardeşine eşlik ediyordu.


Fransız takılıyor

Nedret-Ali Zafer Taciroğlu çiftinin oğulları Yaman Taciroğlu, ekonomi eğitimi gördüğü İtalya’dan döndükten sonra aile şirketinde çalışmaya başlamıştı. Bugüne kadar aşk hayatıyla pek gündeme gelmeyen Yaman Bey, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul gecelerinde kız arkadaşıyla görüntülendi. Taciroğlu, adının Sofia olduğunu öğrendiğim Fransız sevgilisine gündüz İstanbul’un turistik yerlerini, gece ise eğlence hayatını tanıtıyormuş.

Yazarın Tüm Yazıları