Bu kez ayrılık kesin

Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı, ‘ilk aşkım’ dediği Gökmen Gökbakan’la 4 yıl süren ilişkisini iki yıl önce bitirmişti.

Sevgililer geçtiğimiz yıl yeniden denemek istedi ve ilişkilerine kaldığı yerden devam kararı aldı. Ancak ikinci deneme de başarısızlıkla sonuçlandı, genç çift geçen ay yollarını ayırdı. Üstelik bu kez geri dönüş yok gibi görünüyor.

Beyoğlu aşıkları

Azra Akın ile sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, eğlenmek için genellikle Beyoğlu civarını tercih eden ünlülerden... Birçoğunun aksine gözde mekanlar yerine marjinal ve adı pek duyulmamış kulüplerde boy gösteren sevgililer, geçtiğimiz gece de tercihlerini bu yönde kullandılar. Gecenin sonunda Akın, İstanbul’da evi olmadığı için uzun süredir kaldığı Maçka’daki House&Apartment adlı otele döndü.

Yeni yıla kadar dönmeyecek

Los Angeles’ta bir yandan tatil yapan, diğer yandan da dil okuluna devam eden Kenan Doğulu’nun yanına geçen hafta kardeşi Ozan da gitti. Önümüzdeki günlerde sanatçının Ken tekstil firmasındaki ortağı Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun yanına Miami’ye gidecek olan Doğulu kardeşler, İstanbul’a yeni yıldan önce dönmeyi düşünmüyor. Ken ürünlerini Amerika’da da satmak için görüşmeler yapan iki ortak, yeni sezon ürünlerinde hayli iddialı... Ken’in Boyner ve Mudo mağazalarında satıldığını da ekleyelim...

Formuna dikkat ediyor

Şehnaz Çehreli ile Haluk Şefik, geçtiğimiz gece Kuruçeşme Divan’da evlendiler. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde Deniz Akkaya ile Ayşegül Toplusoy tam anlamıyla şıklık yarışındaydı. Nikah kıyılıp açık büfe hizmete girince de iki arkadaş tabaklarını alıp sıraya girdi. Muharrem Toplusoy’un eşi Ayşegül Hanım tabağına et, pilav ve salatanın yanında iki dilim börek alırken, Akkaya sadece salata ve beyaz etle yetindi.

Mithat’ın haberi var mı

Tuğçe Kazaz ile Mithat Can Özer’in ilişkisinde sular durulmuş görülüyor. Kısa süreli bir ayrılık yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde barışıp İstanbul gecelerinde yeniden boy gösterir oldu. Ama bu sakin günlerde gerçekleşen bir reklam çekimi, farklı dedikoduları beraberinde getirdi. Rodi firmasının reklamı için ‘Lise Defteri’ dizisinin genç oyuncularından Sarp Levendoğlu ile kamera karşısına geçen Kazaz’ın cüretkar görüntülerinin Mithat Can’ın tadını bir kez daha kaçırdığı konuşuluyor şimdilerde...

Şarkılara eşlik etti

Demirbank’ın eski sahibi Halit Cıngıllıoğlu, geçtiğimiz gece Hülya Avşar’ın sahneye çıktığı ve TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) yararına düzenlenen The Ritz Carlton’daki geceye katıldı. Ahmet Ağaoğlu ile aynı masayı paylaşan Halit Bey’in neşesi yerindeydi. Avşar’ın şarkılarına eşlik eden Cıngıllıoğlu, yaptığı bağışlarla da takdir topladı.
Yazarın Tüm Yazıları