Boyner’in kızı model oldu

Cem Boyner’in ikiz kızlarından Elif Boyner “Görüntünün Ötesinde” adlı bir fotoğraf sergisi açmış, kardeşi Ayşe Boyner de sergi için onunla birlikte bir video çalışmasında rol almıştı.

Haberin Devamı

Ayşe Boyner şimdi de Ommedya tarafından yayınlanan moda dergisi L’Officiel Türkiye’nin tanıtımı için objektif karşısına geçti. İlk sayısının kapağını kadın görünümlü erkek model Andrej Pejic’in süslediği dergi için Boyner’in yanı sıra Tuba Ünsal da modellik yaptı.

Enişteyle el ele başarılı işlere

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Başkanı Alican Ulusoy, başkanlığını eniştesi Yıldırım Demirören’in yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Dış İlişkiler İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Bu göreve atanmaktan onur duyduğunu belirten Alican Ulusoy, “Güçlü bir ekiple birlikte başarılı işlere imza atacağız” dedi.

Kedici’nin 20. sergisi

Jale Yılmabaşar’ın kendisi gibi sanatçı olan kızı Sedef Yılmabaşar Ertuğan, 20’nci kişisel sergisini Galeri Espas’ta açtı. İlk sergisi “Kedici”yi 1998’de açan Ertuğan, 20’nci sergisinde de yine kedileri resmettiği tablolara yer verdi. Açılışa iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Kedi tablolarını yakından inceleyen sanatseverler, sanatçıyla sohbet edip eserleri hakkında bilgi de aldı.

Haberin Devamı

Açık havada meyhane keyfi

Sheraton İstanbul Ataköy’ün bahçesinde hizmet veren Mey Türk, bu ay konuklarını “rakı-roka-balık” konseptiyle ağırlıyor. Limitsiz rakı, roka salatası ve günlük taze balık çeşitlerinin yer aldığı fiks mönü seçeneğinin fiyatı 70 TL. Yemek sonrası nargile ve Türk kahvesi de ücretsiz.

Yazarın Tüm Yazıları