Boğaz’da Kırmızı Gece

İstanbul’un popüler eğlence mekanlarından Reina’da yapılan “Vodafone Red Yaza Merhaba Partisi”ne, iş, sanat ve moda dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Vodafone Red ayrıcalığıyla satışa sunulan “Porsche Design P’ 9981 BlackBerry” akıllı telefonun tanıtımının da yapıldığı gece, ünlü Fransız müzik grubu Paris Combo’nun sahne performansıyla renklendi.

İstanbul’a sanatsal merhaba
Le Méridien markasının Türkiye’deki ilk temsilcisi olan ve uzun zamandır merakla beklenen Le Méridien İstanbul Etiler, pek çok ünlü ismi ağırladığı özel bir geceyle açılışını gerçekleştirdi. Küratör destekli özel bir sanat programına sahip olmasıyla benzerlerinden ayrılan otel, bu özgün bakış açısına uygun, sanat dolu bir geceyle İstanbul’u selamladı. Makyol Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çebi ve Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Roleand Vos’un ev sahipliği yaptığı açılışa iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Vitrinde sanat
Bay İnşaat’ın 42 Maslak projesi ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun fırçası ile Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nın vitrininde yorumlandı. Beton zemin üzerine 42 Maslak Kuleleri’ni resmeden Günseli Kato, Harvey Nichols İstanbul mağazasının vitrininde kurulan şantiye dekorunda farklı bir çalışmaya imza atarken, 1 ay süresince sergilenecek olan eserin yapım aşaması görüntüleri de vitrinde yer alacak.

Çocuklara özel televizyon
Vestel, Warner Bros.’la işbirliği yaparak Tweety, Sylvester, Batman ve Superman gibi en sevilen çizgi kahramanları Vestel LED TV’lerle buluşturdu. Vestel’in Warner Bros. karakterlerinin renk kattığı yeni TV serisini tanıtmak için Party Kids’te düzenlenen etkinlikte ünlü anneler ve çocukları çizgi kahramanlar eşliğinde eğlenceli saatler geçirdi.

Yaz koleksiyonu
Bpoint Markası ile mücevher ve aksesuvar da tasarımları yapan Bilgün Dereli, 2012 yaz koleksiyonunu Akmerkez’deki mağazasında tanıttı. Dereli’nin, pırlanta ve elmas ağırlıklı mercan takıların yanı sıra tamamen gümüş kaplama deniz kabukları da ilgi gördü.

Torun sevgisi
Oyuncu Tolga Savacı ile yaşadığı aşkla mutlu günler geçiren Nermin Bezmen’i önceki gün Bebek’te gördüm. Bebek Parkı’nda torunu Mina’yı salıncakta sallayan Nermin Bezmen, “En büyük hobim torunumla olmak” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları