Bodrum’da bir hafta sonu

Bodrum, yaz sezonunu açtı. Elitlerin akınına uğrayan Türkbükü ise yavaş yavaş dolmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Türkbükü’nün plajlarını, futbolcusundan mankenine, sanatçısından işadamına birçok tanıdık sima doldurdu. İşte, geçtiğimiz haftasonundan Bodrum manzaraları./images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8603

Süreyya şov başladı

Geçtiğimiz yıl Kerem Dürüst’le evlenen Süreyya Yalçın, kış aylarını geçirdiği Amerika’dan döndü. Önce İstanbul gecelerinde gözüken çift, haftasonunda ise Bodrum’daydı. Türkbükü’ndeki beach’leri gezen Süreyya Yalçın, yeni plaj kreasyonu ve köpeğiyle dikkat çekti.

Şapkalı Erkoç
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8605
Hafta içi Türkbükü’ndeki Güverte Bar’da sahneye çıkan pop müziğimizin ünlü ismi Fatih Erkoç, gündüzleri Bodrum sokaklarını vespa’sıyla turluyor. Güverte’de haftasonları ise Ferhat Göçer sahne alıyor.

Tek başına
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8607
Best Model Turkey 2004 birincisi Simge Tertemiz, kraliçe seçildikten sonra gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği bir isim oldu. Türkbükü’ndeki Maça Kızı’nın iskelesinde güneşlenen Tertemiz, çapkınlardan uzak duruyor.

Futbolcular kuşattı

Ünlü futbolcular da bu yıl Türkbükü’nü tercih edenler arasında. Şekerspor’a transfer olan Sergen Yalçın, Maki Otel’in iskelesinde güneşlenirken, Beşiktaş’ın defans oyuncusu İbrahim Toraman, Mio beach’in hostes kızıyla ilgilendi. Fenerbahçe’li Önder Turacı ise erkek arkadaşlarıyla tatilde.

Katamaran’da eğlence

Marine Club Catamaran, geçtiğimiz gece Bodrum’da açıldı. Ünlü DJ’lerin müzik yaptığı, sezonluk parti programları ve şov gruplarının canlı performanslarıyla renklenen mekanın patronu Mehmet Birgen, geçtiğimiz yaz açılışında Bo Derek’i Türkiye’ye getirerek adından söz ettirmişti. Mekanın açılışında Drag Quenn’in şovu ilgiyle izlendi.
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8609
İşte ilk fotoğraf

Ozan Orhon’dan boşandıktan sonra yeniden mankenliğe başlayan ve geçtiğimiz ay "Aşk İçin" adlı albümünü çıkaran Yeşim Erçetin, Tuğba Özerk’ten ayrılan Murat Aşık’la birlikte. İkili, geçtiğimiz haftayı Bodrum’da birlikte geçirdi.

Evlilik öncesi son tatil
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b860b
3 milyon euro’ya üç yıllığına Real Madrid’e transfer olan basketbolcu Kerem Tunçeri, sevgilisi Tuba Çıkakgı ile Bodrum’da tatilde. Tunçeri ve sevgilisi Türkbükü Divan Palmira’da kalıyorlar. Bir diğer milli basketbolcumuz Kaya Peker de, 1 Temmuz’da evleneceği nişanlısı Vesna Jelic’le düğün öncesi son tatili aynı yerde geçiriyor. Tunçeri ve Peker güneşlenmeyi tercih ederken, sevgilileri Çıkakgı ile Jelic denize girdi.
Yazarın Tüm Yazıları