Bizimkilerin yeni yıl kararları

Yeni yıla girerken sadece iki ayaklılar mı yeni kararlar alıyor sanıyorsunuz? O zaman bizim evin dört ayaklılarının iddialı yeni yıl kararlarına buyurun

MUŞKA:
* Kilo vereceğim. Annemler üç kilo falan diyor ama yalandan 200 gram versem yeter. Çok gerekliyse kilo vermem, liposakşın yaptırsınlar! Hiç mi duymamışlar?
* Efe abimin yemeklerini yemeyeceğim, o uyurken üstünde zıplayıp korkutmayacağım.
* Leyla’nın yanına yatarken anneannenin evde olmayacağı saatleri seçeceğim. Sadece beni zorla taramaya kalktığında yüzümü Leyla’nın yüzüne sürtüp çıldırtacağım.
* Annemle babamın yatağında ayakucunda yatmayı öğreneceğim. Ne o öyle, sürekli dönüp beni rahatsız ediyorlar.

EFE:
* Leyla’nın oyuncaklarıyla ilgilenmediğimi sanıyorlar ama yanılıyorlar. Bunlar daha cicim haftaları. Yeni yılda hepsi benim olacak!
* Diyet yapacağım, anneannem kilo aldırdı bana. Artık 10 yaşındayım, eskisi gibi fit değilim. Bir de kapıyı açık bulduğumda kedilerin kakasını yemekten de vazgeçeyim diyorum.
* Diş etlerimde kist varmış. Sağlığıma dikkat edip, organik besleneceğim. Büyükada’daki evimize yakın tavuk çiftliği bu kararımı uygulamam için harika bir lokanta. Yalnız, Zeze tavuk çalarken çok gürültü yapıyor, artık onu yanıma almayacağım.

KARAÇİ:
* Annemin bulamayacağı yeni saklanma noktaları keşfedeceğim ama misafir geldiğinde koltuğun altında oturmaktan vazgeçeceğim.
* Evde temizlik varken yatağın içine saklanıp Mehtap Ablam’ı korkutmayacağım.
* Balkona gelen kedilerden Pudra’yla, olmasa da Beşiktaş’la arkadaş olacağım. Pudra’yı sevmiyorum, çok kötü dövüyor beni.
* Muşka yüzünden diyet mama yemekten bıktım, yemek yapmayı öğreneceğim.
Yazarın Tüm Yazıları