Bir ayda üç olay

Ortaköy’deki underground club Crystal, son haftalarda sürekli olaylarla gündeme geliyor.

Üç hafta önce bir güvenlik görevlisinin ayağından vurulduğu gece kulübünde, bir hafta önce de asılsız bomba ihbarı yapılmıştı. Bundan birkaç gün sonraysa, saat 03.00 sularında mekanın önüne gelen bir otomobilden inen 20 yaşlarındaki saldırgan, kapıya ateş etmeye başladı ve kapıda bekleyen biri güvenlik görevlisi iki kişiyi ayağından vurdu. Yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sırasında içeride eğlenenler arasında ‘Avrupa Yakası’nın Şesu’su Bülent Polat, eşi Ebru Polat ve yönetmen Mustafa Altıoklar da vardı. Bülent Polat, ‘Silah seslerini duyunca yere yattık. Saldırı olduğunu anladık ama sonra sesler bitti. İnsanlar eğlenceye geri döndü’ dedi.

Biz sevgili olamayız

Rock müziğin ünlü ismi Teoman, Selma Merter adlı güzelle ilişkisi olmadığını tekrarlamaya, buna karşın sık sık yine onunla gecelerde boy göstermeye devam ediyor. İkili önceki akşam da Beyoğlu turundaydı... Gecenin sonunda bir kız arkadaşlarını da yanlarına alarak taksiyle Cihangir’e doğru yola çıkarlarken, Teoman’dan yeni bir açıklama geldi: ‘Ben onun küçüklüğünü bilirim, sevgili olamayız.’ Ancak onun bu sözlerine rağmen ikili arasındaki samimiyet, akılları karıştırmaya devam ediyor.

Hayatının erkeğini bulmuş

Bayramda Etiler Cities’de sahne alan Seda Üren, ilk programına büyük bir mutluluk içinde çıktı. İzleyicilerine seslenen şarkıcı, ‘Bayramın ikinci günü her şeyimi verebileceğim bir erkek buldum. Adı Doruk. Ben bir gün önce teyze oldum’ dedi. Ablası Sema’nın dört kez düşük yaptıktan sonra beşincide bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğini söyleyen Üren’i izlemeye gelenler arasında Sinem Kobal da vardı. Kobal, ailece görüştükleri şarkıcıyı izlemeye lise arkadaşlarıyla birlikte geldi.

‘Gurur’lu aşık

Bayramda İstanbul’da kalmayı tercih eden gençler arasında Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur da vardı. Etiler Şamata Bar’da Arto’yu dinlemeye giden Gurur ve kız arkadaşına en ön masadan yer ayrılmıştı. Genç sevgililer, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye devam etti.

Hilal’den sonra İva

Hilal Cebeci’den ayrılan Doğuş, yeni sevgili bulmakta gecikmedi. Hafta sonunda Cihangir’deki Leyla Cafe’de adının İva Herzigova olduğunu söylediği bir güzelle boy gösteren şarkıcı, kız arkadaşının dünyaca ünlü top model Eva Herzigova’nın kuzeni olduğunu iddia etti. Katalog çekimleri için Türkiye’ye geldiği sırada tanıştığını söylediği güzelle baş başa yemek yiyen Doğuş’un, genellikle entelektüel kesimin tercihi olan ve kendisinin pek rağbet etmediği Leyla’yı seçmesi de şaşırttı.

Uğurlu geldi

Bostancı’daki Dedikodulu Meyhane’de haftanın iki gecesi sahneye çıkan Banu Zorlu, mekanı eğlence tutkunlarının yeni favorilerinden biri haline getirdi. Bayram süresince de aynı adreste olan Zorlu, sesi, yorumu ve sahne performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

Eller havaya

Bayram boyunca Etiler Şamata Bar’da program yapan Arto’yu izlemeye gelen ünlü isimler, kendilerini bir anda sahnede buldular. Sanatçı dostlarını yanına çağırıp şarkı söyleten sivri dilli şarkıcının ağırladığı isimlerden biri de Elif Karlı’ydı... Karlı ile sahnede karşılıklı göbek atan Arto, diğer müşterileri de tempo tutmaya davet etti.

Düzeltme ve özür

KELEBEK’in dünkü sayısının ilk baskılarında ‘Filmden sonra adım Cameron kaldı’ başlıklı haberimizde genç manken Meral Kaplan’ın adı, Eurovision’da neler oluyor haberi
Yazarın Tüm Yazıları