Deniz Seki cezaevinde konuk oyuncu oldu!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Seki cezaevinde konuk oyuncu oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 09:49

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 14.bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin dün ki bölümüne Deniz Seki cezaevinden konuk oyuncu oldu. Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Seki, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Eşkıya DÜnyaya Hükümdar Olmaz, dün 14.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin yeni bölümende Deniz Seki cezaevinde dizi için kamera karşısına geçti.

Silah ticaretinin yürütüldüğü masa devletin baskınına uğrar. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası haline gelir. 

Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanının sesini dinleyip evine dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 14.BÖLÜM FRAGMANI



DÜNYA TELEVİZYON TARİHİNDE BİR İLK !

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bu hafta konuk oyuncu Deniz Seki oldu. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti.

Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirdi.Seki cezaevinde dizi için kamera karşısına geçti. Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşanmış oldu. 

DENİZ SEKİ KİMDİR?

Deniz Seki cezaevinde konuk oyuncu oldu


Haberin Devamı

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kız lisesinden mezun olduktan sonra, sunuculuk yapmaya başladı. Ancak müziğe ilgisi daha fazlaydı. Emel Müftüoğlu ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 1995 senesinde şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmadan birincilikle döndü.

İlk olarak ”Hiç Kimse Değilim” adlı albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Deniz Seki toplamda 7 albüm çıkarttı ve 3 ayrı filmde oynadı. 2010 yılında ”Uyuştucu Ticaretine Yardım” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ardından tutuklanan Deniz Seki 8 ay hapis yattı. Uzun zamandır aranan ve 4 yıl daha hapis yatması gereken Deniz Seki 15 Kasım 2014 tarihinde tekrar tutuklandı.