Beyaz Saray’a girdi Obama’yla tanıştı

Osman Aksoy, Beyaz Saray’daki özel bir davete katıldı, Amerika Başkanı Barack Obama’yla tanışıp sohbet etti.

Haberin Devamı

Merhum işadamı Atilla Aksoy’un oğlu Osman Aksoy, geçtiğimiz hafta Beyaz Saray’daki özel bir davete katılmak üzere Amerika’ya gitmişti. Aksoy, davete kız kardeşi Gamze Aksoy’la birlikte katıldı. İşadamı, Amerikan iş, sanat ve siyaset dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı davette Amerika Başkanı Barack Obama ve Başkan Yardımcısı Joe Biden ile tanışıp Türkiye’nin mevcut durumu ve yükselen grafiğinin yanı sıra kendi işleriyle ilgili sohbet etme imkanı buldu. Obama ile hatıra fotoğrafı çektiren Osman Aksoy, daha sonra kız kardeşi Gamze Aksoy’la Beyaz Saray’ı gezdi.

Çocuklara İstanbul’u gezdirecek

Topluma katkı sağlayacak projeleriyle adından söz ettiren Saran Holding, bugün, artık gelenekselleşen 23 Nisan etkinliklerinin 13’üncüsünü düzenliyor. Sosyal sorumluluk projelerinin temelinde “çocuklara yönelik eğitim ve spor” felsefesi bulunan Sadettin Saran, 23 Nisan etkinliklerinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve İstanbul’u henüz görme imkanı olmamış 100’ü aşkın çocuğu misafir edecek, onlara İstanbul’un dört bir yanını gezdirecek.

Haberin Devamı

Stil sevgililer

Bennu Gerede’yle ilişkisini bitirdikten sonra adı farklı isimlerle anılan Cem Büyükhanlı, geçtiğimiz hafta sonu yeni sevgilisi Merve Polat’la Nişantaşı’ndaydı. Stilist olduğunu öğrendiğim Polat ve Büyükhanlı, benzer giyim tarzlarıyla dikkat çekti. Gündüz el ele caddeleri dolaşan ikiliye akşam saatlerinde de Sess Bar’da rastladım. Sevgililer, aşk şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Sanat ve tasarım buluştu

Erkek giyim markası Damat&Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu’nun eşi Ahu Orakçıoğlu, ortağı Deniz Luise Işın’la birlikte ‘A&D Art And Design’ adını verdiği kişiye özel tasarım ve dekorasyon atölyesi açtı. Selamiçeşme’de hizmete giren A&D’nin açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yalnızca birer adet üretilen özel tasarım ürünler, davetlilerden büyük ilgi gördü.

Bahar mönüsü

Nişantaşı’nın en popüler yeme-içme adreslerinden İtalyan restoranı Cento per Cento, bahar ayı için özel bir mönü hazırladı. Bahar mönüsü, Eksen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaynar’ın ev sahipliği yaptığı davetle tanıtıldı. Şef Enzo ve Marizio Morelli’nin hazırladığı lezzetler çok beğenildi.

Haberin Devamı

Biz daha büyümedik

Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan. Çocukların okuduğu bu şiir, bugün biz büyükler için de geçerli olacak... Nişantaşı-Mim Kemal Öke Caddesi’ndeki Den Cafe, bu akşam “Biz Daha Büyümedik” sloganıyla eğlenceli bir partiye ev sahipliği yapacak. ‘Büyük çocuklar’, DJ Hayko’nun müzikleriyle eğlenecek.

Yaz öncesi son 6 hafta

Hillside City Club, yaz mevsimine giriş yapmadan önce fit bir görünüme kavuşmak isteyenler için heyecan verici bir kamp programı hazırladı. Hillside City Club-İstinye’nin yanı sıra ormanda, parkta ve deniz kenarında uygulanacak egzersiz programı bugün başlayacak, altı hafta sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları