Ben Seni Bırakıp Gider miyim?

Merhum işadamı Hacı Sabancı’nın eşi Özcan Sabancı, “Ben Seni Bırakıp Gider miyim?” adını verdiği biyografi kitabını Pera Palas Otel’de tanıttı.

Haberin Devamı

Özcan Sabancı, Duygu Demirdağ’ın da desteğiyle biyografisini yazdı. Sabancı, danışmanlığını Can Dündar’ın yaptığı “Ben Seni Bırakıp Gider miyim?” adlı kitabında klasik bir Türk ailesi olarak geleneklerine bağlılıklarını, hayallerini, heyecanlarını, sevinçlerini, kayıplarını ve büyük kayıplar karşısında hayata tutunma çabalarını anlattı.

Kitabın tanıtımı için önceki akşam Pera Palas Otel’de bir davet düzenlendi. Özcan Sabancı’nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan ve gelini Arzu Sabancı’yla ev sahipliği yaptığı davete Sabancı Ailesi’nin tüm üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Özcan Sabancı, kitabında torunları Hacı ve Hakan’ın sünnet düğünlerinden fotoğraflara da yer verdi.

Kahramanın yolculuğu

Yaşam koçu ZekiyeOlgaçay, bugün “Kahramanın Yolculuğuna Çıkmak” adlı bir workshop düzenliyor. Etkinlik, Nişantaşı’ndaki Ben Zamanı Kişisel Gelişim Merkezi’nde 14.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Portaxe’te brunch keyfi

Yılın 365 günü düğün, mezuniyet balosu gibi özel davetlere ev sahipliği yapan Portaxe, pazar günleri misafirlerini brunch’ta ağırlıyor. Lütfü Sapmaz’ın sahibi olduğu Portaxe, ödüllü aşçıların hazırladığı lezzetler ve İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde tam bir pazar keyfi sunuyor.

Müzikler Tom Costino’dan

Taksim’deki Flamingo Restoran&Bar, her ay dünyaca ünlü bir DJ’i ağırlıyor. Mekânın bu ayki konuğu, Paris, Ibiza, Zürih, Venedik, Roma, Boston gibi gece hayatının enhareketli şehirlerinde DJ’lik yapan Tom Costino. Ünlü yıldız, mekânda bu gece performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları