Bekar evinden ofis yapmış

Moda tasarımcısı Siren Ertan Çarmıklı ile eşi Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, ofislerini Maison Française dergisine açtı.

Haberin Devamı

Siren Hanım, dergideki röportajında yaşadığı ve çalıştığı yerin “kendisi” gibi olmasını istediğini söylemiş, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki ofisini bekâr evinin eşyalarıyla dekore ettiğini anlatmış. Siren Ertan Çarmıklı ofisinin yanı sıra evlerini de dekore ederken, eşinin sahibi olduğu inşaat şirketinin bünyesindeki mimarlardan destek almış.

Hem iş hem tatil

Körfez Restoran’ın sahibi Cem Salur’dan boşandıktan sonra, sahibi olduğu Crema Catering ile imza attığı başarılı işlerle adından söz ettiren Nalan Aksoy, geçtiğimiz gün Bodrum-Türkbükü’nde görüntülendi. Bu yaz Yalıkavak’ta Crema’nın bir şubesini açan ve hafta içi çalışıp hafta sonları tatil yapan Aksoy, Maki Otel’de müzik dinleyip güneşlenirken renkli bikinisiyle dikkat çekti.

Mavi tura niyet jet-ski’ye kısmet

Haberin Devamı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun çocukları Katia, Pia ve Can, anneleri Bettina Machler ile mavi tura çıkmayı hayal ediyordu. Ancak planları, Ege’de devam eden rüzgârlar yüzünden gerçekleşmedi. Onlar da anneleri ve dayıları Urs Machler ile soluğu Bodrum’da aldı. Hakkolar, önceki gün jet-ski’ye binerek denizin tadını çıkardı.

Cazın first lady’si Boğaz’da

Stan Getz ve Ray Charles gibi ünlü yıldızlarla aynı sahneyi paylaşan ‘cazın first lady’si Diane Schuur, bu gece Boğaz’ın en güzel adreslerinden Reina’da sahneye çıkıyor.

Yazarın Tüm Yazıları