Baştan yarattı

Deniz Berdan, Douglas Parfümeri için stil danışmanlığı yaptı.

Daha önce “Sen Yeter ki İste” adlı programa da danışmanlık yapan Berdan, parfümerinin müşterileri arasından seçtiği iki şanslı genç kızı ‘baştan yarattı’. Park Hyatt İstanbul-Maçka Palas’ta yapılan özel çekimde Ezgi Kamadan ve Gülenay Çapkınoğlu’na stil danışmanlığı yapan Berdan, sadece kıyafet seçmekle kalmadı, kızların saç ve makyajları için de önerilerde bulundu.

Kevin Spacey’ye Milimetric gömlek

Dünyaca ünlü Oscar’lı oyuncu Kevin Spacey, geçtiğimiz hafta başrolünde oynadığı “III. Richard” adlı tiyatro oyununu sahnelemek için İstanbul’daydı. Şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezerek bol bol alışveriş yapan Spacey, kişiye özel diktikleri gömlek ve takım elbiseleriyle ünlü Milimetric’e de gömlek siparişi verdi. Spacey için üç gömlek diktiklerini belirten Milimetric’in kurucu ortağı Kağan Gökalp, gömleklerin yaka içlerine de aktörün ismini işleyerek jest yaptı.

Hayatı kitap

Alarko Şirketler Topluluğu’nun kurucu ortağı İshak Alaton, 2000 yılında çıkan “Görüş ve Öneriler” adlı kitabının ardından kendi hayatını konu alan kitabın hazırlığına başladı. Eseri kaleme alan kişi ise daha önce “Fethullah Gülen ile 11 Gün” adlı kitapla adından söz ettiren gazeteci-yazar Mehmet Gündem...

Beşinci yıldızı taktı

İçkale Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nadire İçkale, Ankara’nın merkezi yerlerinden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan otellerini tadilattan geçirerek yeniledi. 22 yıldır dört yıldızlı olarak işlettiği Hotel İçkale’ye mayıs ayında beşinci yıldızı ekleyen Nadire İçkale, bugün küçük oğlu Ömer İçkale ile ev sahipliği yapacağı bir davetle yeni yıldızlarını kutlayacak.

İstanbul kadeh kaldırıyor

“İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinliği, Anjelique, Borsa, Da Mario, Gina, İstanbul Modern, La Brise, Masa, Mikla, Sunset, Şans, Topaz, Vogue ve X Restoran gibi İstanbul’un seçkin restoranlarında şişe açtırma zorunluluğu olmadan kadehte içki sipariş edebilme imkanı sunuyor. Bugün başlayacak etkinlik, 30 Ekim’e kadar devam edecek. Türkiye’den ve dünyadan birbirinden lezzetli 75 şarabın tadılacağı etkinlik kapsamında Doluca Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Kutman da yeni ürünleri Signium’u tanıtacak.

Caz yapacak

Arto Tunçboyacıyan, yeni projesi “1to3” ile müzikseverlere caz müzik ziyafeti sunuyor. Akbank Caz Festivali kapsamında bu gece Ghetto’da sahneye çıkacak Tunçboyacıyan’a caz piyanisti Vahagn Hayrapetyan ve balafon ustası Aly Keïta da eşlik edecek.
Yazarın Tüm Yazıları