Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Mart 2023: Evliliğinizin sorumluluğunu alabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Mart 2023: Evliliğinizin sorumluluğunu alabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:48

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde ev, ailevi ilişkiler ve gayrimenkul olacaktır.

Haberin Devamı

 Uranüs’ün etkisiyle sürpriz destekler alabilirsiniz. Aniden bir yerlere kaçmak, kendinizi daha özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Yalnız Mars etkisiyle biraz sinirli ve aceleci davranabilirsiniz. Biraz sakinleşip olayları dışarıdan bakmak size iyi gelebilir. Aile içinde tartışma veya anlaşmazlıklar oluşabilir. Taşınıyorsanız eşyalarınızı daha korunaklı şekilde sarıp sarmalayın. Bu dönem çarpmalara, düşmelere, yanıklara ve kesiklere de dikkat! Sakarlıklar peşinizi bırakmayabilir.  

Önümüzdeki 1 yılın sınavı, mesleki anlamda gerçekçi hayaller kurmak olacak.

 7 Mart’ta bir de ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcunda yolculuğa başlayacak, 25 Mayıs 2025’e kadar da burada seyahat edecek. Bu süreçte işinizle ilgili bir dizi yeni şey öğreneceksiniz. Aslında bu dönemin en önemli sınavı mesleki anlamda gerçekçi hayaller kurmak, olmayacak ideallerin peşinde sürüklenmemek olacak! Sorumluluklarınız artıyor, yöneticilerinizi memnun etmekse pek kolay değil.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Mart 2023: Evliliğinizin sorumluluğunu alabilirsiniz

Belki de mesleki anlamda ustalaşacağınız alana karar vermeniz gerekebilir. Ancak kariyerde yükseliş çok hızlı olmayabilir, olsa bile bir ton sorumlulukla gelebilir. Umarım olmaz ama en kötü senaryoda iş arama sürecine girebilir ya da kendi işinizi kurup sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Bu dönem başarı, çok ama çok çalışmanın ardından, belki gelir. Yaptıklarınızdan çok yapamadıklarınız göze batar. İşinizde başkalarının iyiliği için çalışırken nankörlükle karşılaşabilirsiniz. Bir diğer ihtimal de evliliğin sorumluluğunu almak olabilir.

Hayata bakışınız ve yaşam felsefenizde çok büyük değişimler meydana gelebilir.

 21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay var. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla bilgi ve iletişim konularında stresli olaylar yaşanabilir. Kimseyi kırmayın. Zira dürtüsel ve ani çıkışlar, bazen istemediğiniz şeyleri söylemenize neden olabilir. Bu dönem arkadaşlarınız hakkında hiç duymadığınız bilgiler edinebilirsiniz. Kendinizi dostlarınıza tavsiyeler verirken bulabilir; arkadaşlarınızla birkaç günlük kısa bir seyahate çıkabilir ya da eğitimlere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

23 Mart’ta da Plüton Kova burcunda geçip 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton; astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir, bir burçta ortalama 18-23 sene kalır. Plüton yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zamanla ortaya çıkar. Genel olarak yeni bir sistem kuran, güç kazandıran Plüton 9’uncu evinize girecek. Bu süreçte hayata bakışınızda ve yaşam felsefenizde çok büyük değişimler meydana gelebilir. Bazılarınız ülke değiştirirken bazılarınız yayıncılık, medya gibi alanlara geçebilir. Öğrenciyseniz okuduğunuz bölümü değiştirmek, başka bir alanda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Ancak bu dönem hukuki konularda çok daha dikkatli davranmalısınız. Hayattaki varoluşunuzu derinden sorgulayacağınız, cevaplar arayacağınız bir yolculuk bekliyor sizi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!