Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Şubat 2023: İş kurmak için ideal bir dönem

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Şubat 2023: İş kurmak için ideal bir dönem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:48

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Eğitim, kardeşler, yakın çevreniz, seyahatler, komşuluk ilişkileri, kuzenler, dijital işler, e-ticaret ve yayıncılıkla ilgili konular odak noktanız haline gelebilir. Bu alanlarda son 2 haftadır gündeminiz olan konular için tamamlama ve toparlama zamanı... 

Yalnız Uranüs’ün sert etkileşimi nedeniyle yakın çevrenize karşı tahammülünüz azalabilir, insanları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Kullandığınız iletişim gereçlerinde beklenmedik arızaların ortaya çıkması da mümkün. Seyahate çıkacaklar da her şeyi 2 kez kontrol etmeli.

 20 Şubat’taki yeniayla odağınız iş ve kariyerle ilgili konulara kayacak.

 Bu dönem kardeş veya komşularınıza karşı isyankâr davranışlar sergileyebilirsiniz. İnternet ya da e-ticaret siteniz varsa güncelleme ve güvenlik işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Şubat 2023: İş kurmak için ideal bir dönem

Haberin Devamı

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayla odağınız iş ve kariyere kayacak. Yeni bir işe başvurmak, iş kurmak, işlerinizi büyütmek, yöneticilerinizi etkilemek ve yatırım yapmak için uygun bir dönem. Kariyerinizde hayal gücünüzü oldukça etkin bir şekilde kullanabileceksiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu dağılmamak, zihninizi doğru bir şekilde organize etmek.

 

BAKMADAN GEÇME!