Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Haziran 2023: Size fayda sağlayacak imzalar atabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Haziran 2023: Size fayda sağlayacak imzalar atabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:51

4 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunayda odağınız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, sözleşmeler ve danışmanlık gibi konular olacak.

Haberin Devamı

 Bu alanlarda uğraştığınız işleri toparlama, düzene koyma zamanı... Partneriniz veya ortağınızla birlikte projeler üretebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, iş birlikleri gündeme gelebilir. Size fayda sağlayacak imzalar atabilirsiniz. Kişisel anlamda farkındalık kazanacağınız danışmanlıklar alabilirsiniz. Bu dolunayda sizi temsil etmesi için birine vekalet verebilirsiniz.

18 Haziran’daki yeniayda önünüzü görmek zorlaşabilir, risk almamaya çalışın.

 18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Hayatınıza yenilik katmak, projelerinizi hayata geçirmek, eğitimlere başlamak, bedensel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Haziran 2023: Size fayda sağlayacak imzalar atabilirsiniz

Yalnız Neptün’ün etkisiyle önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz, kafanız karışabilir. Özelikle işle ilgili konularda güvenli adımlar atmak, objektif kararlar almak kolay olmayabilir. Bu yüzden risk almamaya çalışın. Zehirlenme ihtimaline karşı yediklerinize, içtiklerinize de dikkat!.

 

BAKMADAN GEÇME!