Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Mayıs 2023: Meditasyona zaman ayırabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Mayıs 2023: Meditasyona zaman ayırabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:50

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda bir Ay tutulması yaşanacak. Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın desteği olacak.

Haberin Devamı

Hem sağlık hem de iş konularında kriz yönetmeniz gereken birtakım koşullar oluşabilir. Üreme organları, yumurtalıklar, genital bölge veya bağırsaklarınız hassaslaşabilir. İş temponuz artabilir, sürekli bir şeyleri yetiştirme telaşı yaşayabilirsiniz.

Bu dönem kulağınıza çalınan dedikoduların aslı astarı olmayabilir, kaynağını doğrulamadan harekete geçmeyin. Planlarınızı, fikirlerinizi, projelerinizi gizli tutun, ulu orta her yerde anlatmayın. İş ortamınızda kendinizi iyi ifade edemeyeceğinizi düşündüğünüz hiçbir iletişim karmaşasına girmeyin. Mars’ın güzel desteğiyle gelirlerinizi arttırabilir, para kazanabileceğiniz projeler için harekete geçebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Mayıs 2023: Meditasyona zaman ayırabilirsiniz

Haberin Devamı

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar bu burçta seyahat edecek. 12’nci evinize giren Jüpiter; sizleri dedikodulardan, düşmanlardan koruyacak. Olgunlaşma ve büyüme sürecine giriyorsunuz. Ruhsal çalışmalara, meditasyona, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Jüpiter hayatınızın çok görünür bir tarafında değil, bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünyayla ilişkili olmayacak. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayacaksınız. Yalnızlık ihtiyacınız artsa bile bunu zorunluluk veya depresyon nedeniyle değil, hoşunuza gideceğinden yapacaksınız. Korku ve endişelerinizden uzaklaşmak, sıyrılmak için harika bir dönem.

Bir rahatsızlığınız varsa buna çare bulabilirsiniz.

 19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Uyku düzeninizde birtakım değişiklikler olabilir. Kendinizi hem sağlık hem de manevi açıdan rahatlatmanın farklı yollarını arayabilirsiniz. Belki de para kazanabileceğiniz fikirler aklınıza gelecek ama bu dönem bu fikirleri olgunlaştırma, ön hazırlıklarını yapma dönemi... Bir rahatsızlığınız varsa buna çare de bulabilirsiniz.

1 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Mesela evdeki büyük bir elektronik bozulabilir ya da sürpriz bir ödeme yapmanız gerekebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla çaba sarf etmeniz de olası. Para veya eşyaya ilişkin kimseyle takışmamanızı tavsiye edebilirim.

BAKMADAN GEÇME!