Aşk değil, iş

Savaş Ay’ın oğlu Ulaş Ay ile şarkıcı Nez çok iyi iki arkadaşlar.

İki genç şarkıcı, önceki akşam Cihangir’de ki 607 adlı mekanda birlikte yemek yedi. Nez, Ulaş Ay’la çok eskiden beri tanıştıklarını, sevgili yakıştırması yapılmaması gerektiğini söyledi. Ulaş Ay da Nez’le çok iyi arkadaş olduklarını yineledi.

Canlı canlı

Kanal D’nin magazin programı ‘Canlı Canlı’ yeni yıla erken girdi. Geçtiğimiz gece Yeşilköy Balıkçısı’nda düzenlenen yemekli bir partiyle 2006’ya merhaba diyen Canlı Canlı’nın yeni yıl kutlamasına, magazin dünyasından ünlü isimler de eşlik etti. Gökhan Özen, Adnan Şenses, Banu Zorlu, Nadide Sultan, Vahe Kılıçarslan, Ahu Tuğba, Nuri Alço, Yeliz Yeşilmen, Tuğba Özay, Davut Güloğlu, Yaşar İpek ve Tuğba Özerk gibi isimlerin katıldığı parti, oldukça neşeli geçti.

Evlilik yakın

Seda Sayan’ın eski sevgilisi Gökhan Şükür, geçtiğimiz hafta sevgilisi Ruken Demirer ile Günay restorandaydı. Geç saatlere kadar bu mekanda kalan Şükür ve sevgilisi Ruken Demirer, evliliği sıcak bakmaya başladıklarını da ilk kez itiraf ettiler. Ebru Gündeş’in duygusal şarkılarını birbirlerinin gözlerine bakarak seslendiren çiftin bu romantik dakikaları, Günay’daki diğer müşterilerin de tebessüm etmesine neden oldu.
Yazarın Tüm Yazıları