Aşk bitti düğün iptal

Ceyla Aysal’la öpüşürken görüntülenen Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans, sohbet toplantılarında Ceyla Aysal’ın Mehmet Kırklar’a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.

Haberin Devamı

Ceyla Aysal, annesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın genel müdürü Mehmet Kırklar’la evlilik hazırlığı yapıyordu. Mehmet Kırklar ile aile arasında nişanlanan ve yaz sonu evlenecek olan Aysal, önce düğün tarihini ertelemiş ardından da eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans’la öpüşürken görüntülenmişti. Ayrılacakları dedikoduları kulaktan kulağa dolaşan nişanlılar araya aile büyüklerinin girmesiyle yeniden barışmıştı. Ancak duyduğuma göre Aysal, düğünü şimdilik askıya almış. Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans da sohbet ortamlarında Aysal’ın Mehmet Kırklar’a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.

Estetik güzel

Yaşamını Fas’ta sürdüren ve 2007’den beri Türkiye’ye ara ara gidip gelen Ayşegül Tecimer’in kız kardeşi Ceylan Tecimer uzun bir aradan sonra Bodrum’da ortaya çıktı. Mehmet-Dilek Birgen çiftinin sahibi olduğu yüzen disko Catamaran Club’ta görüntülenen Ceylan Tecimer, yüzüne estetik operasyonlar yaptırdığı için uzun süre Türkiye’ye adım atmamış.

Haberin Devamı

Profesörden et tarifleri

Gazeteci Ayşe Arman’la Mahalle Sohbetleri, City’s’de devam ediyor. Üçüncüsü düzenlenecek etkinliğin bugünkü konuğu “Et Profesörü” olarak tanınan Cüneyt Asan olacak. Günaydın Et’in kurucu ortağı olan ve renkli kişiliğiyle tanınan Asan, kendi yaşam hikayesinden de kesitler anlatacak.

Parayı motosiklete yatırdı

Garanti Portföy Genel Müdür Yardımcılığı ve Garanti Bankası Hazine Direktörlüğü görevlerinde bulunan Sinan Akıman, bankacılık kariyerini bıraktıktan sonra tutkunu olduğu motorsporlarıyla ilgilenmeye başladı. Seyrantepe’de motosiklet mağazası açan ve geçtiğimiz yıl Formula 1 pisti işletme hakkı ihalesini, en yüksek teklifle kazanan İstanbul MC Yarış Sporları A.Ş’nin de sahibi olan Sinan Akıman’ı önceki gün Bebek’te gördüm. Akıman, Kurtköy’deki pisti sadece Formula 1 değil, dünyanın önde gelen motosiklet ve araba yarışlarına açmayı planladıklarını söyledi.

Ben artist değilim ki

İşadamı Eran Tapan’ı Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı’yla evliliğinden olan kızı Melisa Tapan’la Bebek’te gördüm. Londra’da eğitim gören ve yaz tatili için Türkiye’ye gelen Melisa Tapan, Bodrum ve Çeşme tatillerinin ardından babası Eran Tapan’la buluşarak hasret giderdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarının gazetelerde yer almasından şikayetçi olan Melisa Tapan, “Ben artist değilim ki, niye fotoğraflarımı basıyorlar” diyerek dert yandı.

Yazarın Tüm Yazıları