Eve Dönüş 10.bölüm fragmanı izle!

1dk okuma

Eve Dönüş dizisi 10.bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. ATv'nin sevilen dizisi Eve Dönüş'te heyecan bitmiyor. Eve dönüş merakla beklenen 10. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Eve Dönüş 9.bölüm fragmanı yayınlandı.Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı Eve Dönüş dizinin başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaşıyor. 

Canan'ın, Kürşat'a hırslanarak Aras ile başladığı ilişki ise kontrolsüz bir şekilde ilerlerken, ilişkilerine tanık olacak sürpriz bir isim vardır. Kürşat'ı Canan ile evlilikten vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapan Leyla'nın, Vedat ve Oflaz'ın tüm intikam oklarını Kürşat'a çevirmek için hazırladıkları büyük planlarından haberi yoktur.

EVE DÖNÜŞ 10.BÖLÜM 1.FRAGMANI



EVE DÖNÜŞ 10.BÖLÜM 2.FRAGMANI



EVE DÖNÜŞ'ÜN SON BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf'la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla'nın Kürşat'ı kendine aşık etmek ve Canan'la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf'un arasının bozulmasına neden olur.

Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan'ı çileden çıkarır. Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur. Oflaz'ın elinde bulunan Kürşat'a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir. Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat'ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur. C Vedat'a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. 

Haberle ilgili daha fazlası: