Amerika’da Puff Daddy Türkiye’de Emre Ergani

Başarılı işletmeci Emre Ergani, dünyaca ünlü votka markası Ciroc’un Türkiye’deki yüzü oldu.

Haberin Devamı

Amerika’daki reklamlarında dünyaca ünlü yıldız Puff Daddy’nin boy gösterdiği Ciroc Votka, Türkiye’deki marka elçisi olarak Ergani’yi seçti. Ciroc’un yanı sıra Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Ketel One ve Baileys gibi seçkin markalardan oluşan koleksiyonuyla dünyanın önde gelen içecek üreticilerinden biri olan Diageo, bir süre önce Mey İçki’yi de satın alarak bünyesine katmıştı.

Saat ustası

IWC Da Vinci Perpetual Calendar modelinin manevi babası olarak bilinen, yaşamının 50 yılını IWC’nin saat ustası olarak geçiren Kurt Klaus, Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen “IWC Saat Yapımcılığı Atölyesi”nde lüks saat meraklısı işadamlarıyla bir araya geldi. Klaus, bir araya geldiği işadamlarına saat yapımcılığının sırlarını anlattı.

Tarih yeniden canlanıyor

Haberin Devamı

Buyaka AVM, 29 Ekim Ulusal Egemenlik ve Cumhuriyet Bayramı kapsamında “Canlı Heykel” adlı bir etkinlik düzenliyor. Sokak Sanatları Atölyesi sanatçılarının katılımıyla düzenlenecek “Atatürk, Cumhuriyet ve Devrimleri” temalı canlı heykel sergisini bugün ve yarın ziyaret edebilirsiniz.

Bayram yemeği

Sedef Baran, önceki gün Nişantaşı Lilu’da yakın dostlarına bayram yemeği verdi. Sedef Hanım, aralarında Burcu Hanif, Zafer Kozanoğlu, Seval Bahçıvan, Banu Akçal ve Meral Yazıcı’nın da olduğu yakınlarını tapas ve suşi çeşitlerinden oluşan lezzetler eşliğinde ağırladı. Yakın dostu Meral Yazıcı, Baran’a teşekkür ederek bir kolye hediye etti.

Alaturka gece

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un salı akşamları Akaretler’deki W Lounge’de düzenlediği “Richie Rich” partileri, bayramda Mardan Palas Otel’in içindeki Monkey Club’a taşındı. Murat Varol’un sahibi olduğu Monkey Kulüp’te bu gece ‘alaturka’, yarın gece ise ‘80’ler-90’lar’ konseptli partiler düzenlenecek.

Pavyon taşındı

Cenk Eren’in sahibi olduğu, Sabi Totah ve Ali Sayar’ın işlettiği Pavyon, Harbiye’deki yeni adresine taşındı. 2 Kasım Cuma gününden itibaren yeni adresinde hizmet verecek olan Pavyon’da kadınlar matinesi de yapılacak.

Xlarge eğlence

Marjinal eğlence sevenlerin gece hayatındaki vazgeçilmez adresi Xlarge Club, bayramda ziyaretçilerini özel sahne gösterileriyle eğlendiriyor. Mekân bu akam “Skynight”, yarın akşam ise “Carnavalnight” adlı partilere ev sahipliği yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları