Alışverişe davet

İstanbul, Vogue dergisinin yayınlandığı ülkelerde düzenlenen “Fashion’s Night Out” etkinliğine ilk kez geçtiğimiz yıl ev sahipliği yapmıştı.

Haberin Devamı

Etkinlik, Volkswagen ve Yapı Kredi-Worldcard sponsorluğunda bu akşam ikinci kez düzenlenecek. Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi’ndeki mağazaları kapsayan Fashion’s Night Out’un tanıtımı için eğlenceli bir reklam filmi hazırlandı. Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’nun yanı sıra Siren Ertan, Dilek Hanif ve Eda Taşpınar’ın etkinliğin detaylarını anlattığı reklamda Tülin Şahin, Ebru Akel, Bengü, Atiye, Tuğçe Kazaz, Pascal Nouma, Melisa Sözen ve Selin Demiratar da oynadı.

Çilek ve şampanyayla ağırlayacak

Dilek Hanif, bu akşam düzenlenecek Fashion’s Night Out etkinliğine kendi adını taşıyan hazır giyim markasıyla katılıyor. Nişantaşı’ndaki mağazasında moda tutkunlarını çilek ve şampanya eşliğinde ağırlayacak olan ünlü modacı, onlara son trendler hakkında bilgi de verecek.

Haberin Devamı

Sanatın yeni adresi

İstanbul’un yeni çağdaş sanat platformu ArtBeat İstanbul, geçtiğimiz gün kapılarını açtı. Proje direktörü Arhan Kayar’ın ev sahipliğinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverlerle buluşan fuarın açılış davetine iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Proje ortaklığını Yıldız Holding’in üstlendiği ArtBeat İstanbul, beş gün boyunca ziyaret edilebilecek.
İsmail Bayrak

Gençlere destek

Suzan Sabancı Dinçer ve Haluk Dinçer’in oğulları Haluk Akay Dinçer, gençlere örnek olmak amacıyla sağlıklı yaşam kitabı yazdı. Dinçer, “FİT” adlı kitabı için geçtiğimiz gün Kanyon D&R’da imza günü düzenledi. Dinçer, kitabın gelirini çocuklar yararına bir yardım kuruluşuna bağışlayacağını söyledi.

Starların saç uzmanı Türkiye’de

John Travolta, Cher, Liz Taylor, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith gibi dünyaca ünlü birçok starın saçlarını emanet ettiği saç uzmanı Michael Bernstein, İstanbul’a geldi. Bernstein, 17 Eylül’e kadar Nişantaşı’ndaki Akademi Saç Terapi Merkezi’nde olacak ve saç sağlığına dair tüyolar verecek.

Yazarın Tüm Yazıları