Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

24 Ekim’de Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor

24 Ekim saat 19:45 sıralarında önümüzdeki altı ay üzerimizde taşıyabileceğimiz konuları ve olayları getirecek bir dolunay gerçekleşecek.

Haberin Devamı

24 Ekim saat 19:45 sıralarında önümüzdeki altı ay üzerimizde taşıyabileceğimiz konuları ve olayları getirecek bir dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunaydan nasıl faydalanabilirsiniz, işte bunu tam olarak size ifade etmeye çalışacağım. Sizde buradan kendi hikayenize göre almanız gerekeni alacaksınız. Dolunaylar karanlığın içinde parıldamaya başlayan bir ışıktır. İçinizdeki bir konuda ilerlemenizi ve büyümenize yardımcı olmak için bir ışık yanar. Âmâ bu ışık tüm karanlıkların içinde belirir. İşte bu karanlık yönü aydınlatacak bir dolunayın nasıl bir farkındalık getireceğinden bahsediyor olacağım. Beni tüm ciddiyetinizle dinlemenizi ve planlarınızı yapmanızı, yaşamınıza karşı duyarlı, farkındalıklı ilerlemenizi istiyorum.

1- Seçimlerinizde inatçı olmak serbest!

Haberin Devamı

2- Değişmek serbest

3- İstemediklerine hayır demek için ise tam zamanı!

24 Ekim’de Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor

Çevrenizde güven duyacağınız kimsenin kalmadığını düşünüyor ve kendinizi bu evrende tek başınaymışsınız gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak şunu da söylemeliyiz ki; bu dolunay sizi şaşırtıcı ve şok edici haberler içerisine alabilir. Şu an içinizden olumlu mu olumsuz mu? Diye geçiriyor olabilirsiniz. Ancak buna cevap vermek çok kolay değil. Çünkü bu yorumlar ancak kendi bireysel harita analizinize göre öngörülebilecek bir durumdur. Şu an için yapmanız gereken sadece kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında esnek bir duruş sergilemeniz ve endişelenmiyor olmanızdır. Bu bir geçiş aşamasıdır. Sorumluluklarınızı kabul edin ama kendinize de yeteri kadar zaman ayırın.

Önümüzdeki 6 ayın bir şekli beliriyor. Âmâ bu şekil 24 Ekim saat 19:45’te hemen o an olmuyor. O an sadece içinizde bir bilinç uyanıyor ve uyanan o bilinci siz fark etmiyorsunuz. Düşünün odada çocuğunuz uyuyor. Ağlamasa kalkıp gidip bakmıyorsunuz. Ya da o uyanırsa gelir diyorsunuz. Bu sizin yapınıza, fıtratınıza, huyunuza, suyunuza göre değişir. Benim burada size yaptığım şey çocuğun ağlayarak perişan olmasına izin vermeden “şu saatte uyanmış olabilir git içeri bak” dememdir. Bundan ötesi değil. Çocuk senindir ve irade senindir. İstersen gider tekrar uyutursun istersen odada ağlatırsın istersen alır onu yaşantına dahil edersin.

Bu dolunay üç gezegensel etkiyi birbirine bağlar: Akrep burcundaki Venüs (Jüpiter ve Merkür'ün şu anda bulunduğu yerdedir) ve Beklenmedik değişimin manyetik gezegeni Uranüs, Boğa burcunun zodyak işaretinde 1 derecesinde güçlü bir etkidedir. Venüs işin içinde olunca aşk anlamında ve parasal anlamda önümüzdeki 6 ay oldukça radikal bir büyüme içinde değişimler olabileceği öngörülebilir.

Haberin Devamı

Venüs’ün Uranüs’e meydan okuması ile romantik yaşamımızda, finansal durumumuzda ve tüm duygularımızda değişikliklerle karşı karşıya kaldığımızı ve bizlerinde duygusal dünyamıza meydan okumaya hazırlıklı olduğumuzu gösteriyor. Bu süre zarfında akışkanlıklarınızı, ne yapmanız gerektiğini ve bunları nasıl düzene koymanız gerektiğini anlatıyor.

PARAYA ODAKLANMAYIN

Paraya fazlasıyla odaklanmayın. Tutkunuz varsa ve işinizi yaparken keyif alıyorsanız O işte yeni bir şeyler yaratmak için odaklanın ve daha fazla tutkuyla davranırsanız eninde sonunda para size gelecektir. Eğer sadece paraya odaklanırsanız, para size gelmeyecektir çünkü siz sadece miktara odaklanmışsınız demektir, kaliteye değil. Para tutkusunun değerlerinizi incitmesine ya da ilişkinizi yok etmesine izin vermeyin. Senin paran veya benim param kavramları oldukça zorlayıcı sonuçlar çıkartabilir.

Haberin Devamı

Ay, Boğa'nın 1 derecesinde ve Venüs döngüsünü tamamladıktan sonra 7 yıl boyunca Boğa burcunda olacak Uranüs gezegeni ile birleşiyor. Uranüs Kova'nın hükümdarıdır ve Mars şu an kova burcunda ilerliyor. İhtiyacın olan şey şimdi ortaya çıkacak diyebiliriz.

Ruh eşini bulmak isterken, hiç âşık olmaman gereken ya da hayal edemeyeceğin bir kişiye birine âşık olabilirsiniz. Ya da biri size bu şekilde bir itirafta bulunabilir. Bu dolunay sana hayatında şu anda benimsediğin kişiye adım atmak için kendinize izin vermeniz gerektiğini söylüyor. Yaşamak istediğin hayatı açığa vurmak ve hislerini kabul etmek gerekli. Uranüs diğer kültürleri, dilleri, geçmişleri ve farklı ülkeleri veya insanları sembolize eder.

Haberin Devamı

DEĞİŞİKLİKLERİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRME ZAMANI

Bu dolunayda Uranüs gezegenini destekleyen Satürn aslında derki sana büyük değişim yaratmana izin veriyorum ama tek şartım var. Beklenmedik değişiklikleri fırsatlara dönüştürmenin şartı güven konusundaki belirsizlikleri de ortadan kaldırmandır. O zaman değişim hakkındır. Bir şeylerin hakkını vermek gerekir, öyle değil mi?

Kısaca toparlamak gerekirse, size hizmet etmeyen kesinlikle her şeyden kurtulmanız gerekiyor. Şu anki hayatınızdaki gerçekliklerden zevk almayı öğrenmelisiniz. Boğa burcu şükretmeyi hatırlatır. Sizden lütuf ile ilerlemeniz, ayaklarınız üzerinde sağlam bir duruş sergilemeniz, yüklerinizi ve geçmişinizi dinlemeniz ve ilerlerken kalıcı bir neşe bulmanız isteniyor. Bunları yapabilme becerisi ve yetkinliklerine sahipseniz evrenle uyum içinde ilerler, bu dolunay ile de güzel başlangıçlar yaparsınız.

Haberin Devamı

Bu dolunay, kendi zihninizle değişiklik yapma, sizi inciten her şeyi sessizce hayatınızdan çıkartma ve kendinize daha önce yapmadığınız bir seviyede ayarlama yapma zamanıdır.

Hayat her zaman insanın önüne yeni sorunlar getiriyor. Oysa engeller yaşamın bir gerçeği. İhtiyaçlar listesi uzayıp gidiyor, çözülmeye muhtaç sorunlar yığılıyor. Zihninizi negatif dış koşulların kuşatmasından özgürleştirmek için öncelikle bir bakış açısı gerekli. Aklın çıkmazına işaret eden düşüncelere mağlup olmamak elinizde. Hayatta engellerin aşılması için yardımcı olabilecek müthiş “alternatif” yollar var. Bazen küçük bir hareketiniz değişim için bir fırsat olur. En karmaşık sorunlara ve zorluklara çözüm bulacak olumlu bir zihniyet, alternatif bir yol, yordam mutlaka var. Potansiyel olarak olumsuz ve zor durumlarda yıpranmamaya olanak sağlayan pozitif düşüncelerinizi canlı tutmayı günlük alışkanlık haline getirin. Her bir insanın doğrudan veya dolaylı olarak dünyayı değiştirebilme gücü vardır. Kendi hayatınızı değiştirdiğinizde doğrudan veya dolaylı olarak dünyayı da değiştirmiş olursunuz. Kendi hayatınızı veya etrafınızdaki insanların hayatını değiştirdiğinizde dünyayı değiştirmişsiniz demektir. Yaptığınız küçük şeylerin dünyada büyük etkileri olabilir.

Hayatı geliştirmek, zor hallerden çıkmaya yardımcı olacak güç insanın içinde bir yerde.