7 yıldızlı açılış

Mübariz Mansimov’a ait Palmali ve ISR Group ile Marriott International tarafından açılan The Edition İstanbul Otel, iki gün iki gece süren kutlamalarla hizmete girdi.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’nun sahne aldığı ilk günkü açılışa siyaset ve iş dünyasının ünlü isimleri katılırken, ikinci günkü davet dünyaca ünlü yıldızları ağırladı. Otelin içindeki Billionaire Club’da sahneye çıkan Hadise’nin seksi danslarıyla renk kattığı davete, başrolünü Brad Pitt’in oynadığı “Truva” filmindeki Helen karakteriyle ünlenen Diana Kruger ve sevgilisi Joshua Jackson da katıldı.

F1 partileri

8 Mayıs’ta İstanbul Park’ın ev sahipliği yapacağı Formula 1 İstanbul Grand Prix öncesinde takımların sponsor markaları birbirinden renkli partiler vermeye başladı. Vodafone’un önceki akşam Ortaköy Reina’da düzenlediği partiye çok sayıda davetlinin yanı sıra 2008 Formula 1 şampiyonu, Vodafone McLaren Mercedes Takımı’nın dünyaca ünlü İngiliz pilotu Lewis Hamilton da katıldı. Yağmura rağmen eğlenceli geçen partide, Nilüfer’in Şebnem Ferah’la yaptığı düet konuklardan büyük alkış aldı. Aynı gece İstinye Park’taki Masa’da da Redbull F1 partisi vardı.

Bir fincan kahvenin hatırı

Haberin Devamı

Caroline Koç ve Banu Yentür’ün sahibi olduğu Türk kahvesi markası Selamlique Istanbul, İstanbul Üniversitesi’nin rektörlük binasında düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Lansmana Koç ailesi üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Konukların Selamlique Istanbul’un tadına baktığı davet, Mercan Dede’nin müzikleriyle renklendi.

Anlat Güzel mi Oralar

Uzun zamandır Londra’da albüm çalışmaları yapan Yalın, yeni konserleri ve üniversiteleri dolaşacağı turnesi için mayıs ayını Türkiye’de geçirecek. Turne sonrası çıkaracağı, merakla beklenen “Anlat Güzel mi Oralar” adlı single’ını çıkaracak olan Yalın, bu akşam 216 Matine’de bir konser verecek.

Roman Festivali

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Uluslararası Roman Festivali, İzmit Sekapark alanında yapılacak. 8 Mayıs’a kadar sürecek festival, Goran Bregoviç, Kibariye, Gypsy Queens Kings, Ciguli konserleri ile yerli ve yabancı Roman gruplarının gösterileriyle renklenecek.

Yazarın Tüm Yazıları