51. yılı golf sahasında kutladılar

Pegasus Golf Challenge, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kemer Golf&Country Club’da düzenlendi.

Haberin Devamı

Ödül töreninde Tülin-Erdoğan Demirören çiftinin 51’inci evlilik yıldönümleri de kutlandı.

Pegasus Hava Yolları tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Pegasus Golf Challenge, Türkiye’nin önde gelen golfçülerini buluşturdu. 14-15 Eylül’de İstanbul Kemer Golf&Country Club’da düzenlenen turnuvaya toplam 210 sporcu katıldı.
Kazanan sporculara kupaları, önceki gün düzenlenen törenle verildi. Törende Kemer Golf&Country Club’ın sahipleri Tülin-Erdoğan Demirören çiftinin 51’inci evlilik yıldönümleri de kutlandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ödül töreninin sonunda bir sürpriz yaptı, mikrofonu eline alıp “Bugün annemle babamın 51’inci evlilik yıldönümleri” diyerek hazırlattığı pastayı sahaya getirtti.

Meltem Oktay, golfe katkılarından dolayı Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emine Kamışlı’ya onur ödülü verdi.

Haberin Devamı

Londra’da şov yaptı

‘DB Berdan’ markasıyla adlarından söz ettiren Deniz Berdan ve kızı Begüm, 15 Eylül’de başlayan Londra Moda Haftası’na katıldı. 2014 yaz koleksiyonlarını tanıtan anne-kız, bol bol sipariş aldı. Şimdi de İstanbul Moda Haftası’nda defile yapmaya hazırlanan Deniz Berdan, “Çok farklı bir performansla moda tutkunlarının karşısına çıkacağız. Onlara sürprizlerimiz olacak” diyor.

Hayatı kitap oldu

Profilo Şirketler Topluluğu Başkanı Jak Kamhi’nin 88 yıllık yaşamı kitap oldu. İşadamının Atatürk’le göz göze gelişinden dünya liderleriyle ilişkilerine, askerliğinden evliliğine hayatıyla ilgili pek çok ayrıntıyı anlattığı “Gördüklerim Yaşadıklarım” adlı kitap, raflardaki yerini aldı. Kamhi, Remzi Kitabevi tarafından yayına hazırlanan kitabını 2012 yılında kaybettiği oğlu Hayati Kamhi’ye adadı.

Gençlik plajı

21 Eylül’de Disney Channel’da yayınlanacak olan “Gençlik Plajı” adlı filmin ön gösterimi, önceki gün Kanyon AVM’deki Mars Sinemaları’nda yapıldı. Sitare Akdilek, Ayşe Kucuroğlu, Bahar Şer, Gül Saygı, Işıl Reçber ve Sinem Güven Ersönmez’in de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, filmi çocuklarıyla birlikte izledi.

Siyah geceler

“Sevdim Seni Bir Kere”, “İkinci Bahar” ve daha yüzlerce şarkıya sesiyle hayat veren Özdemir Erdoğan, şimdi de Frankie İstanbul müdavimleri için mikrofonu eline alıyor. Erdoğan, bugünden itibaren her salı Frankie İstanbul’un “Black Nights” (Siyah Geceler) sahnesinde olacak.

Yazarın Tüm Yazıları