5. yılını kutluyor

İstanbul Modern Sanat Müzesi, 5’inci kuruluş yıldönümünü “Gala Modern” adlı geceyle kutlayacak.

Haberin Devamı

İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, 11 Aralık’ta 500 kişinin katılımıyla düzenlenecek gecede sürpriz sanatçıların sahneye çıkacağını söylüyor.

Davet organizasyonu Vakko Espace, after party ise Ergoİsviçre Sigorta sponsorluğunda gerçekleşecek Gala Modern’in sunuculuğunu ise Rana Erkan Tabanca gönüllü olarak yapacak.

Gençler Derin’i seçti

10 Aralık’ta Four Seasons Otel’de 15’inci yılını kutlayacak olan TOÇEV ile Parla Mücevher’in “Minik Kalpler PARLAsın” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan takılar, Akmerkez’deki Parla mağazasında satışa sunuldu. Ebru Uygun, ısmail Acar, Dilek Hanif ve Derin Mermerci’nin tasarladığı takılara olan ilgi, yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte daha da arttı. En büyük ilgiyi ise Mermerci’nin tasarımları gördü. Özellikle gençlerin tercih ettiği, sadece 250 adet üretilen ve 2 bin 500 TL’den satılan bu tasarımlar, kısa sürede onlarca adet sattı.

Çocuklarla alışveriş

Haberin Devamı

Aksel Goldenberg ve eşi Nazlı, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. Kızları Derin ve aileye yeni katılan oğulları ile birlikte mağazaları gezen çift, alışveriş yaptı.

ıstanbul buluşması

ısviçre’nin Lozan şehrinde 1880 yılında kurulan Institut le Rosey mezunları, ıstanbul’da bir araya geliyor! Geceyi ise okulun mezunlarından Murat Çelikel organize ediyor. Nişantaşı’nda butik otel sahibi olan Çelikel, 8 Aralık akşamı gerçekleşecek davete Le Rosey AIAR Vakfı Müdürü Jacques Bounin’in de katılacağını söyledi.

Özel koleksiyonlar müzayedesi

Portakal Kültür ve Sanat Evi, “Özel Koleksiyonlar Müzayedesi” düzenliyor. 13 Aralık’ta düzenlenecek müzayedede açık artırmaya çıkacak eserler, bu akşam sanat merkezinde beğeniye sunulacak. Raffi Portakal’ın kızı Maya ile ev sahipliği yapacağı davette tanıtılacak eserleri, müzayede gününe kadar Portakal Kültür ve Sanat Evi’nde görebilirsiniz.

Yarın açılıyor

ızmir-Alsancak’ta yüz yılı aşkın süredir ayakta duran tarihi incir deposu, bir yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından “LouJain” eğlence merkezi olarak kapılarını açıyor. Abdullah Özmelek, Aydın Öncel ve Mustafa Küçük’ün 1,5 milyon dolarlık yatırımıyla yenilenen mekân, yarın gece hizmete girecek.

ısim bulamadı

Haberin Devamı

Doğum yapmasına bir ay gibi kısa bir süre kalan Pınar Tezcan, önceki gün ıstinye Park’ta bebek alışverişine çıktı. Önce yemek yiyen Tezcan, daha sonra Mothercare mağazasına girdi, bebeğinin son eksiklerini tamamladı. Eski manken, “Doğuma beş hafta kaldı. şu anda her şey yolunda, ikimiz de gayet sağlıklıyız. ısim konusunda bir şeyler düşünüyoruz ama henüz kesinleştirmedik” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları