3. yıla ateşli öpücük

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin kızı Selin Denizli, doğum günü olan 27 Ekim’de mimar Abdullah Burnaz’la evlenmişti.

Haberin Devamı

Üç yıl önce İtalya’nın başkenti Roma’da evlenen çift, geçtiğimiz günlerde çifte kutlama yaptı. Sess’in ortaklarından Nedim Binler ile Ela Çalıkuşu’nun düğününe katılan Denizli, gelin ve damatla birlikte pasta kesip yeni yaşını kutlarken, eşi Abdullah Burnaz’ı da ateşli bir şekilde öperek evlilik yıldönümlerini kutladı.

Makyaj sanatı

Ünlü profesyonel makyaj markası Make Up For Ever, hem makyözlerin kullanımı hem de günlük kullanım için Vepa Group bünyesinde 6 katlı mağazasını İstanbul İstiklal Caddesi’nde açtı. Mağazanın tanıtımı için Ortaköy’deki Anjelique’de ‘Body Painting’ adlı bir etkinlik yapıldı. Makyaj sanatçılarının vücutlarını boyadığı mankenler, makyaj ürünlerini mini bir defilede sergiledi.

29 Ekim’de en güzel Armaggan

29 Ekim’de gerçekleşen Cumhuriyet’in 90. Yılı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Ortaköy’deki Armaggan Yalıları da Boğaziçi Köprüsü manzaralı adresinde düzenlenen Cumhuriyet Kutlaması’na ev sahipliği yaptı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Boğaziçi Köprüsü’ndeki havai fişek gösterilerine ellerinde bayraklarla eşlik ederek 29 Ekim coşkusunu yaşadı. Kutlamaya katılan konuklar, Armaggan üretimi tekstil, kumaş, obje ve değerli sanatçıların eserleriyle süslü Armaggan Yalıları’nı da gezip bilgi aldı.

Haberin Devamı

Atilla’dan ilham aldı

Niyazi Erdoğan, İnci Deri için tasarladığı ayakkabı, bot, çanta, kemer ve bilekliklerden oluşan ürünleri Room Teşvikiye’de tanıttı. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş’ın ev sahipliğinde yapılan tanıtımda Erdoğan, Büyük Hun İmparatorluğu’nun hükümdarı Atilla’dan ilham aldığını söyledi.

Amerika’dan iki ödül

Dünyanın en prestijli iki seyahat dergisi Condé Nast Traveler ve Travel + Leisure’un okurları, Çırağan Palace Kempinski’yi ödüle layık gördü. Çırağan Palace Kempinski, Condé Nast Traveler’ın Okur Seyahat Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi 100 Oteli” listesinde yer aldı.
Travel + Leisure okurları ise “En İyi Aile Otelleri” kategorisinde Çırağan Palace Kempinksi’yi ikinci sıraya taşıdı.

Milyoner eğlencesi

Yaz aylarında Bodrum Yalıkavak’ta hizmet veren İtalyan lezzetleriyle ünlü Cipriani ile eğlencenin adresi Billionaire Club, bu akşam Levent’teki The İstanbul Edition Otel’in altında yenilenmiş yüzüyle kış sezonunu açacak. Acılışta, İtalya’nın ünlü DJ’i Loira Linda ve dans grubu, müzik ve eğlence dolu anlar yaşatacak.

Haberin Devamı

Very Very French

Yeni nesil Fransız sanatçıları bir araya getirecek olan “XXF – Very Very French” adlı festival bugün İstanbul’da başlıyor. Fransız Kültür Merkezi tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki yapılacak festivalde, farklı mekanlarda 15 Kasım’a kadar toplam 7 konser yapılacak. XXF’in konser mekanları ise Babylon, Ghetto, Nublu İstanbul ve Salon İKSV.

Yazarın Tüm Yazıları