12 Eylül’e bakış

Ömer Uğur’un yönetmenliğini üstlendiği, Mehmet Ali Alabora ve Sibel Kekilli’nin başrolü paylaştığı "Eve Dönüş" filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5812 Eylül darbesinin gölgesinde yaşam mücadelesi veren fakir bir işçi ailesinin maceralarını konu alan filmde, Kekilli ile Alabora, fabrika işçisi bir karı kocayı canlandırıyor. Projede Türk sinemasının genç yeteneği Mehmet Ali Alabora ve "Duvara Karşı"daki rolüyle tanınan Sibel Kekilli’nin dışında Savaş Dinçel, Altan Erkekli, Cengiz Küçükayvaz, Perihan Savaş gibi usta isimler de rol alıyor.

Limon Yapım’ın ilk sinema filmi olan "Eve Dönüş"ün senaryosuna da imzasını atan ve bu film üzerinde yaklaşık dokuz yıldır çalıştığını belirten yönetmen Ömer Uğur, "Filmimiz 12 Eylül ihtilaline, İstanbul’un kenar mahallelerinde yaşayan, siyasetten ve gündemden hayli uzak duran, sıradan insanların penceresinden bakıyor" diyor. Projenin, özellikle Alabora’nın rol aldığı işkence sahneleriyle çok ses getirmesi bekleniyor.

Cici anneyle buluştu/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5a

Hakan Ural, önceki akşam Sibel Can’dan olan kızı Melissa ve birkaç ay önce nikah masasına oturduğu yeni eşi Ezgi Can’la birlikte Etiler’deydi... Sıcak yaz günlerinin keyfini çıkarmak isteyen grup, Starbucks Cafe’de oturup uzun uzun sohbet etti.

Bu yaz Antalya’dalar/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5c

Tıpa Tıp şov grubunun kurucusu Besim Kazado ve 22 kişilik ekibi, bu yazı Antalya’da geçirecek. Kaya Otel Resort’un eğlence koordinatörlüğü görevini üstlenen Kazado ile ekibi, yaz boyunca popüler müzikalleri sahneleyecek. Ünlülere yakınlığıyla da bilinen Kazado’yu izlemeye gidenler arasında geçen hafta sonu Kerem Alışık, İpek Tuzcuoğlu, Cenk Eren ve Gizem Özdilli de vardı.

Başkan eğlencede/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5e

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eşi Revna Hanım, önceki akşam Etiler’deki Club Türk’e gitti. Son derece keyifli görünen çift, sabahın ilk ışıklarına kadar Arto’nun şarkılarıyla eğlenceye devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları