GeriAstro Gündem KASIM AYI BURÇ YORUMLARI 2023: Parasal Konulara Dikkat... Bazı Yol Ayrımları Söz Konusu Olabilir! İşte Kasım ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI 2023: Parasal Konulara Dikkat... Bazı Yol Ayrımları Söz Konusu Olabilir! İşte Kasım ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI 2023: Parasal Konulara Dikkat... Bazı Yol Ayrımları Söz Konusu Olabilir! İşte Kasım ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Kasım ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Kasım ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Kasım ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Kasım ayı burç yorumları..."

İnsanın kendi kendini fethetmesi, zaferlerin en büyüğüdür.

KASIM AYI GÜNDEM

Bu ay; insanlarla uğraşmaktan işini doğru yapamıyor olabilirsin. Hayat döngünü daha gerçekçi bir yöne çekmek isteyeceksin. Yaşamın seni baskılayan yönlerine bakmaktan daha çok seni genişleten yönlerine ilerlemelisin. Geride kalanları düşünmekten vazgeç. Sen ve organizasyonun her şeyi değiştirme gücüne sahip. Hatırı sayılır bir hizmet yaratmak ve beklenenden fazlasını yapmak için harika bir aydasın. Dünyanın en iyisi olacaksın. Eğer sahip olduğun elindeki kadarıysa onları kullan. Onları dünyanın en iyisi olmak için kullan, oyunu değiştirmek ve diğer herkesin gündemini değiştirmek için kullan. Sen, “hayret verici” harika bir yaratıma sahipsin.

4 Kasım Cumartesi saat 10.03’te Satürn, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. Dengeleri korumalısın. Hayatından gitmek isteyenler gitsinler, bu konuda ısrarcı olma. Seni huzursuz eden, mutsuzluk getiren negatif insanlardan ve olaylardan artık ayrılman gerekiyor. Denge sağlamak isterken kendini yok saymamalısın.

8 Kasım Çarşamba saat 12.31’de Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları seni üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğini bilen bir varlığın var. Hayat, tecrübelerden ibaret bir yolculuktur. Bu geçiş etkisini estetiksel olarak güzelleşmek için kullanabilirsin.

10 Kasım Cuma saat 09.25’te Merkür, Yay burcuna geçiyor. Zaman gerçeği gösterecektir. Ailen, sevdiklerin ya da genel çevren ile ilgili konular ya da yaşadığın şehir ile ilgili bazı değişim fikirleri aklını kurcalayabilir. Acele karar vermek yerine biraz daha araştırmacı olmalısın.

13 Kasım Pazartesi saat 12.27’de Akrep burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Fevri çıkışlar yapmak yerine uzlaşmacı yönünü ortaya koymalısın. Hayatı kontrol altına almak isterken çok fazla detaycı davranman ya da plancı olman söz konusu olabilir. Bugün daha fazla anın tadını çıkartmalısın.

18 Kasım Cumartesi saat 08.41’de Güneş ve Mars, Akrep burcunda kavuşuyor. Kendine sosyal bir zaman ayırmayı seç. Günlük işlerinde uyumlu bir denge yakalamaya çalışmalısın. Bugüne kadar gereğinden fazla aldığın sorumlulukları biraz azaltmalısın. Panik atak ya da kaygı bozukluğu gibi duygular içine girdiğini fark edebilirsin. Aşırı kuşkucu olma ve hemen bir uzmandan yardım al.

22 Kasım Çarşamba saat 17.03’te Güneş, Yay burcuna geçiş yapıyor. Gerçek benliğini keşfetmeye odaklanmalısın. Yakın çevren veya akrabaların ile ilgili aranda olan bazı küslükler yoluna girerken kime ne kadar mesafeli olman gerektiğini artık daha iyi biliyor olacaksın.

24 Kasım Cuma saat 13.15’te Mars, Yay burcuna geçiyor. Hiçbir yargı ya da sınır içinde kendini bunaltmamalısın. Ani gelişen seyahatler veya yakın çevreden alacağın bazı haberler sana sürpriz olabilir. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsin.

27 Kasım Pazartesi saat 12.16’da İkizler burcunda 4 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Parasal konularında ya da ortaklıklarında öngöremediğin bazı yol ayrımları söz konusu olabilir. Bunlar motivasyonunu azaltmasın. Elbet önce kendi menfaatlerini korumalısın.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bir süredir Balık burcunda geri harekette olan Satürn'ün 4 Kasım itibariyle ileri hareketine başlamasıyla kayıplara ve kalanlara olan bakış açınız değişmeye başlıyor. 8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber son günlerde gündeminizde sıkça yer bulan ikili ilişkilerinizle ilgili pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber neyi düşünüp, neyi kararlaştırdıysanız onun hayatınıza dahil olduğunu görebilirsiniz.


BOĞA BURCU

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla imkanları değerlendirmek, çalışmak ve kendinize yeni bir hedef belirleyebilmek daha mümkün hale gelecektir. Hayal etmekten öteye götüremediğiniz çalışmalar, yatırımlar, projeler ve toplumsal konularla ilgili yeni çevrelere girebilir, mevcut durumu daha iyi hale getirecek adımlar atabilirsiniz. Merkür'ün 10 Kasım'da Yay burcuna geçecek olmasıyla ekonomik konulara getireceğiniz çözümler söz konusu olabilir. Ek iş çalışmaları, işi büyütmek ya da ana iş haline getirmek, yaptığınız bir işi ön plana çıkarmak, ortaklı hareket etmek isteyebilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla sizin için de önemli ve iyi getirileri olan sonlar başlıyor. Kendinize karşı tutumunuz, bunun kariyerinize ve iş ilişkilerinize olan etkisi üzerine yeni tecrübelerinizle hareket etmelisiniz. 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile çalışma koşullarınızın hayatınıza olan etkisini iyileştirebilir. Engellendiğiniz, yeterli gücü ve performansı sunamadığınız durumların dışına çıkıyorsunuz. Saklanmanın, belli bir alanda kalmanın size faydasının olmadığıyla yüzleşebilirsiniz

 

YENGEÇ BURCU

Eksiklerinizi görmek, teklifleri ve şartları değerlendirmekle geçen sürede tanıştığınız kişiler, bulunduğunuz ortamlar bakış açınızı değiştirmiş olabilir. Bu değişikliğe uyum sağlamak konusunda motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. 8 Kasım itibariyle Venüs'ün Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla zamanınızı geçirmek, mutlu anılar yaşamak istediğiniz yerlerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma ve düzenleme gibi fiziksel uğraşların yanı sıra, ilişkileriniz ve evlilik gündemleriniz de gündemde yer bulabilir. 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcundaki seyrine başlamasıyla günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi büyük oranda değiştirebilirsiniz. Küçük adımların büyük yollar getirmesiyle karşılaşabilirsiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Satürn'ün 4 Kasım'da Balık burcundaki ileri hareketine geçmesi motivasyonunuzun ve enerjinizin kırık olduğu zamanları sonlandırıyor. Sakin, kenarda ve beklemekle geçen bir sürenin ardından sahaya dönüyorsunuz. 22 Kasım'da yönetici gezegeniniz Güneş'in Yay burcuna geçişi sizi neşelendiriyor. Geçmişten ve bugününüzden gelen sorunlardan, sorumluluklardan sonra şimdi kendinize ve sizi mutlu eden insanlara, konulara zaman ayırabilirsiniz. 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, iyi geldiğine ikna olduğunuz alanları geliştirmek ve bu konuda bir başarı elde etmek adına sizi destekleyecektir. Enerjinizi, zamanınızı gelip geçici konular yerine fayda sağlayacak ve uzun vadeli olacak konulara ayırmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki heyecan, yaratıcılığınızı ve iyi iş çıkardığınız yönleri size gösterebilir.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Satürn'ün 4 Kasım'da Balık burcunda ileri hareketine başlaması insan ilişkilerine verdiğiniz önemin, harcadığınız zamanın sorgulamasını bitirecektir. Küsmenin, kırılıp kabuğuna çekilmenin değil insanların yerini değiştirebilmenin inceliklerini öğrendiniz. 8 Kasım'da Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Terazi burcunda hareket etmesiyle artık kendinizi ve işinizi öne çıkarabilirsiniz. Yeterli donanıma geldiğinizi, kendinizi geliştirdiğinizi, iyi hissettiğinizi ve uygun bir zemin hazırladığınızı görebilirsiniz. 27 Kasım'daki İkizler dolunayı kariyerinizle ilgili bazı kararları ve döngüleri netleştirebilir. Üretkenliğinizi ve becerilerinizi kullanacağınız yeni iş alanları doğabilir, çevrenizden teklifler ve görüşler alabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareket etmesiyle ruhsal ve fiziksel sağlığınıza yaptığınız yatırımın neticelerini görebilirsiniz. 8 Kasım'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuza geçiş yapması sizi ön plana taşıyor. Kendinizi göstermek, çalışmalarınızı açığa çıkarmak adına iyi bir zaman olabilir. 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay parasal konularda şansınızı döndürebilir. Yaşadığınız olumsuzluklar, sonuçsuz kalan işler, hakkınızın teslim edilmemesi gibi durumlarda nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. 18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, değer verdiğinizi ve bu sebeple mutlu olduğunuzu sandığınız konulara dikkat çekebilir. Siz öyle olmasını istediğiniz mi yoksa bir gerçekliği var mı diye bir yüzleşme yaşamanız gerekebilir.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Satürn'ün 4 Kasım'da Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla kendinizle ilgili unuttuğunuz tüm detaylara daha hakim olabilirsiniz. Sizi mutlu eden şeylerin farkına varmanız kolaylaşabilir, oluruna bırakıp olmadığını gördüğünüz her şeyden uzaklaşabilirsiniz. 10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile para kazanmak ve hayatınızı kazanmak arasındaki çizgide yer değişikliği yapabilirsiniz. Kendinize daha ileri düzeyde, daha heyecan verici hedefler koyabilirsiniz. 13 Kasım'da burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile adeta çağ kapatıp çağ açıyorsunuz. Karakterinizi, düşüncelerinizin ve tarzınızın nasıl yansıdığını görebilir ve bunu kullanmak isteyebilirsiniz.


YAY BURCU

4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketinin bitişi aile içinde yaşadığınız sorunları da bitirebilir. Maddi ve manevi olarak yorulduğunuz, kayıplar yaşadığınız sürecin ardından şimdi elinizde neler kaldığını fark etmeli ve önünüze bakmalısınız. 22 Kasım'da Güneş'in burcunuza geçişi ile beraber sizin çağınız başlıyor. Hayatınızda ne var ne yoksa daha iyi göreceğiniz, olanı geliştirip olmayana emek vereceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinize çeki düzen vermek isteyebilir, işinizi, fikirlerinizi, duygularınızı daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz.

 

OĞLAK BURCU

Gerek iş hayatınız gerekse sosyal hayatınız noktasında sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bunlara nasıl tepkiler verdiğinizi ve aldığınız sonuçları düşünmelisiniz. Çünkü bu düşüncelerden çıkan deneyimler size rehberlik edecektir. Kendinizi bir kıyasın içine sokmak yerine yapabileceklerinize odaklanmalısınız. 10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile kendinizi fark etmek ve keşfetmekle ilgili sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Sosyal hayat, iş, ilişkiler ya da farklı sorumluluklarla baskıladığınız her şey karşınıza çıkabilir. 27 Kasım'daki İkizler dolunayı günlük yaşantınıza yeni bir düzen getirebilir. Arınmanız, değiştirmeniz gereken konuların farkına varıyorsunuz. Özellikle iş koşullarınız ve iş yapma biçiminize etki edecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

 

KOVA BURCU

Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla ekonomik açıdan yaşadığınız tıkanıklık son bulabilir. Mevcut gelirinizin dışına çıkmak, farklı iş ve kazanç kapıları aramak, yeteneklerinizi geliştirerek bir işe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Sıfırdan başlamaktan korkmayın. 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyer ve ev hayatınızla ilgili sürüncemede kalmış konulara çözüm bulabilirsiniz. Her şeyin netlik kazandığını, ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın ne olduğunu gördüğünüz zaman tutumlarınız da buna göre şekillenecektir. 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcunda hareket edecek olmasıyla omuzlardan bazı yükleri atıp yola hem mental hem de fiziksel olarak daha hafif bir şekilde devam edebilirsiniz. Üzerinde durmadığınız ancak içten içe sizi olumsuz etkileyen durumlar karşısında artık susmak istemeyebilirsiniz.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün burcunuzda ileri harekete geçmesiyle yorgun ve umutsuz hissettiğiniz zamanların sonuna geliyorsunuz. Hangi duyguya ve konuya emek verdiğinizi iyi düşünmelisiniz. Çünkü tüm gücünüzü ve kazanımınızı buradan elde edebileceksiniz. Venüs'ün 8 Kasım'da Terazi burcuna geçişi ile beraber parasal konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Yeni bir pencere açmak istediğiniz ama bunu nasıl yapacağınızı bilemediğiniz konularda şansınız artıyor. 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber hem işinizde hem de bundan arta kalan zamanlarda size kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler getirebilir. Yeni meşguliyetler ve sorumluluklar alarak, sadece iş yaptığınızı değil kendinizi geliştirdiğiniz veya başkalarına da bunu mümkün kıldığınız durumlar oluşturabilirsiniz. 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay evinizle ilgili değişimleri ve gündemleri hızlandırabilir. Siz bir yandan rahat bir yaşam alanı oluşturmak için fiziksel değişimler yaparken bir yandan da ailenizi ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir.

 

False