GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Nisan Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Nisan Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Nisan Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Mart ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Nisan ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Nisan ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Nisan ayı burç yorumları..."

NİSAN

İnsan, kendi hakikatini izleyebildiğince hürdür.

SAN AYI GÜNDEM

Bu ay; kendini geliştirme ve kendine güven besleme ihtiyacın artıyor. Kendini şifalandır. Başkalarına yalnızca daha önce kendine yardım ettiğin ölçüde yardım edebilirsin bunu hatırla. Parasal olarak beklemediğin ödemeler ya da harcamalar seni düşündürebilir. Hesaplarını toparla ve minimal yaşa!

3 Nisan Pazartesi saat 19.22’de Merkür, Boğa burcuna geçiyor. Yapacağın her proje, her işbirliği senin için çok telaşsız ve sakin geçecek. Sağlam bir şekilde inşa edilmiş her türlü işi ve ilişkiyi bu dönem ortaya çıkartmak isteyeceksin. Zaten imkânın varsa bu dönemi kullan.

6 Nisan Perşembe saat 07.34’te Terazi burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Düşünmek her şeyi zihninde karmaşık hale getirmek için değildir. Kalbinin sesini bulmak içindir. Düşündüklerini eyleme geçiremediğin için panik olma ya da mutsuz olma. Sadece planla ve hayal et.

6 Nisan Perşembe saat 01.18’de Güneş ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Motosikletlerden ya da aşırı hızlı araçlardan kaçın. Kırık, çıkık kazalara dikkat. İstediğiniz olmadığında çirkinleşmeyin. Ya da böyle çirkinleşen insanlardan uzaklaşın. İçinde bir yerde terk edilmiş, reddedilmiş veya ihmal edilmiş olma hissi seni vurabilir.

7 Nisan Cuma saat 02.32’de Merkür ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Eskiden onsuz yapamam dediğin her şey aslında hayatına baktığında yok. Muhtemelen hayatında artık başka vazgeçilmez olduğunu düşündüğün şeyler var. İşte hayatını daha soft yönüyle ve gerçekleriyle görmeyi şu an hızlı kararlar verip bazı şeyleri vazgeçilmez noktaya taşımamayı düşünmelisin. Bırakmayı ve aslında hiçbir şeyin sahibi olmadığını anlama ve öğrenme zamanı içindesin.

11 Nisan Salı saat 07.47’de Venüs, İkizler burcuna geçiyor. İhtiyaçlarına odaklan ve tüm ilişkilerinde hak ettiğin ilgi ve enerjiyi aldığından emin ol. Kendini en ufak bir yorgunluk bile olmadan sihirli bir şekilde sosyal etkinlikten sosyal etkinliğe atlarken bulacaksın.

12 Nisan Çarşamba saat 01.06’da Güneş ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Profesyonel yaşamında kimleri tanıdığına ve seni yeni beklentilerle nasıl tanıştırabileceklerine bir bak. Özgeçmişini güncellemenin bir sonucu olarak bir dizi yeni iş dönüşü gelebilir. Tecrübe ve deneyimlerini seninle paylaşmaya istekli olan arkadaşlarınla yeniden bağlantı kurabilir fikirlerini konuşabilirsin.

20 Nisan Perşembe saat 07.17’de Koç burcunda 29 derecede “Parçalı Güneş Tutulması” gerçekleşiyor. Kendini yeniden keşfetmeye bak ve hayatta güven kazanmana yardımcı olacak şeylere yatırım yap. Aradığın şey yeni bir tarz veya tutum olabilir. Durum buysa, devam et ve yap. Başarıların hakkında övünmekten korkma. Işıl ışıl parlamanın zamanı geldi. Öfke duymak yerine kendine ilgi göster. 

20 Nisan Perşembe saat 11.14’te Güneş, Boğa burcuna geçiş yapıyor. Şu an süreç odaklı ol. Emeklerin karşına gelecek.Yaptığın her işi güçlü bir şekilde sonlandıracaksın. Sabırlı ol. Kendine karşı sert olma eğilimindesin ve genellikle kendini ifade etmekte zorlanıyorsun. Artık kendini daha dingin ve daha sakin anlatacaksın.

21 Nisan Cuma saat 11.35’te Merkür, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Yeni bir projeye başlamak için yavaş bir dönem olabilir, fakat sonuna kadar ne olacağını da tahmin edip göreceksin. Ancak, onları harekete geçirmek için çevreni dürtmen gerekebilir.

24 Nisan Pazartesi saat 18.10’da Güneş ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Aşk mevsimlere ihtiyaç duymadan büyüyebilen tek çiçektir. İçindeki maddesel kaygılardan uzaklaş. Sevginin ve sevilmenin gerçek gücüne eriş. Aşkta ve yalnızlıkta yaşanılanlar denizlerdeki gelgitler gibidir. Bugün böyledir yarın her şey değişir.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçmesiyle finansal açıdan daha iyi ve kesin sonuçlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Tecrübelerinizin hangi noktaya geldiğini görmek, yapabildiklerinizden emin olmak sizi güvende hissettirebilir. Yere daha sağlam basmak, gelirinizi ve bulunduğunuz konumu sabit hale getirmek için uğraş verebilirsiniz. 


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür'ün burcunuza geçiş yapmasıyla yaşadığınız hareketli ve yorucu süreçleri kapatıp daha sakin bir zaman dilimine giriyorsunuz. Yaşadıklarınızdan elde ettiğiniz dersle bazı konular ve insanlar hakkında daha kesin düşünceleriniz olabilir. İfade etmek, anlamak ve anlatmak sizin için daha kolay olacağı için bu durum hem işinizde hem de özel yaşantınızda bazı pürüzleri ortadan kaldıracaktır. 

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle farklı insanlardan ve ortamlardan alacağınız bazı haberler, geri dönüşler gündeminize gelebilir. Beklemediğiniz ya da sizin düşündüğünüzün dışında gelişen konular hakkında emin olmadan tepki vermemelisiniz. Sabırlı olmak bu süreçte doğruyu yanlışı daha iyi ayırt etmenize yardımcı olacaktır

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki hareketine başlamasıyla yorulduğunuz zamanların acısını çıkaracağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dinlenmeye, kendinizi anlamaya ve ne istediğinizi bulmaya ihtiyacınız olabilir. Bu konuda daha önce yaptığınız işler varsa geri dönüşler almaya başlayabilirsiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçişi ile iş hayatınızı birçok açıdan etkileyecek bir döneme giriyorsunuz. Güçlü olmak ve bunu devamlı hale getirmek bu dönemin en büyük motivasyonu olabilir. Sizi kamçılayan doğru hedefi bulduğunuzda onun için çalışmak daha kolay olacaktır. Yapmanız gereken tek şeyin, o hedefi bulmak ve gereklerini yerine getirmek olduğunu unutmayın.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcuna geçerek hayatınızın tıkanık ve sonuçlanmayan noktalarına ışık tutabilir. Elle tutulur  gelişmeler olmadıkça kendinizi huzursuz hissettiğiniz zamanların sonuna geldiniz. Taşınma ve yer değişikliği gibi konularda işler rayına oturabilir, kalıcı bir düzen kurmakla ilgili fikirlerinizi daha rahat uygulayabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki seyriyle parasal konular gündeminizde sıkça yer bulabilir. Bankalarla olan durumunuz ya da başka yerden gelecek beklentilerinize göre plan yapmanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayabilir. Ödemelerinizi tamamlamak ve rahat bir nefes almak adına yeni iş arayışlarınız olabileceği gibi aileniz ya da eşiniz aracılığıyla alacağınız destekler de söz konusu olabilir.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle hem işinizde hem de özel hayatınızdaki hareketliliğe yeni bir yön verebilirsiniz. İnsanlarla konuşmak, fikirlerinizi paylaşmak ve bunların doğrultusunda hareket etmek en önemli gündeminiz olabilir.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki hareketiyle günlük yaşantınızı ve iş düzeninizdeki değişiklikler yerine oturabilir. Daha çok verim almanızı sağlayacak ortamlar kurmak, görüşmeler yapmak, yeni iş planları ve sorumluluk değişiklikleri gibi konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kazançlı ve başarılı olacağınız bir zamandasınız, dolayısıyla karşılaşacağınız imkanlara vereceğiniz tepkilerle bu durumu kalıcı hale getirmeniz de kolay olacaktır.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki hareketine başlamasıyla duygusal konularda önemli kararlar ve görüşmeler gündeminize gelebilir. Beklentilerinizin dışında gelişen durumlar karşısında olumsuz yanıt vermek yerine kendinize, karşınıza çıkan fırsatlara şans vermelisiniz. Mutlu olmaya fazlasıyla yakınsınız ve bunu hayatınızın ilerleyen dönemlerinde de sürdürme şansı bulabilirsiniz. 

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür'ün Boğa burcunda hareket etmesiyle ev hayatınızla ilgili düzenlemelere ağırlık verebilirsiniz. Dekorasyon, taşınma, tadilat ve düzenleme gibi işleri tamamlamak daha iyi bir ortam kurmanızı ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Sadece fiziksel değil aile içindeki konularda da bazı iyileştirmeler yapmanız gerekebilir.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki seyriyle beraber düşüncelerinizin netleşmeye ve planlarınızın oturmaya başladığını görebilirsiniz. Yoğun hislerinizi oturtacağınız zeminleri seçmek adına bazı girişimleriniz olabilir ya da mevcut çalışmalarınıza buna göre yön verebilirsiniz.

 

False