GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2022 Kasım Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2022 Kasım Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2022 Kasım Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Kasım ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Kasım ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2022 Kasım ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2022 Kasım ayı burç yorumları..."

Ayın Gündemi

  • 8 Kasım Salı saat 14.00’da Boğa burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Boş bir duvarın önünde durma ve verdiğin değerin karşılığını alamamaktan dolayı kendini suçlama. Kimin güvenini hak ettiğini iyi seçmelisin.
  • 8 Kasım Salı saat 19.42’de Güneş ve Merkür, Akrep burcunda kavuşuyor. İçine kazınmış geçmiş ilişkilerinin yükünden kurtulabilirsin. Gücünü fark et.
  • 16 Kasım Çarşamba saat 09.09’da Venüs, Yay burcuna geçiyor. Kendine dürüst ol ve işe yaramayanları fark et. Bu noktaya kadar nasıl geldiğini hatırla.
  • 17 Kasım Perşembe saat 11.42’de Merkür, Yay burcuna geçiyor. Hedeflerinin peşinden gitme arzunu ve hayalini sürdürmelisin. Talih, cesurdan yanadır.
  • 22 Kasım Salı saat 11.21’de Güneş, Yay burcuna geçiyor. İnsanı tanımlayan kendisidir. Kendinden ödün verme!
  • 24 Kasım Çarşamba saat 01.57’de Yay burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Kaybedenin olmadığı bu oyunun içinde kendi haklarını korumalı ve inandığın yolda yürümeye devam etmelisin.
  • 24 Kasım Perşembe saat 02.02’de Jüpiter, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. Güzel para kazanmak için çok uygun bir zaman. Sorunlara odaklanmak yerine güzel başlangıçlara odaklan.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, maddi konulara yaklaşımınızı ve yaşadıklarınızı değerlendirme şeklinizi değiştiriyor. 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz imkanları buluyorsunuz.


BOĞA BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, maddi konulara yaklaşımınızı ve yaşadıklarınızı değerlendirme şeklinizi değiştiriyor. 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz imkanları buluyorsunuz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, ruhsal ihtiyaçlarınıza ve korkularınıza dikkat çekiyor. Bu ihtiyaçları göz ardı etmenizi telafi edebilirsiniz. Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ile sizi zorlayan insanlardan koparak ilişkilerinizde rahat bir nefes alıyorsunuz. Jüpiter’in ileri hareketini Balık burcunda sürdürmesi, iş hayatınızdaki insanların destekleri sayesinde fırsatları görmenizi kolaylaştırabilir.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, sosyal anlamda aktifleşmenizi ve kabuğunuzun dışına çıkmanızı sağlıyor. Hayatı yaşayış şeklinizi değiştiriyor, kendinize yeni hedefler koyuyor ve bazı döngüleri kırıyorsunuz. Jüpiter Plüton üçgeniyle ilişkiler konusunda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, kariyer konularında radikal gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. İş değişikliği ve gelir artışı konularında beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcundaki seyahatine başlaması, seyahat planlarınızı gündeme getirebilir. Ay’ın Kova burcunda ilerlemesi, ilişkilerinizdeki dengeyi değerlendirmenizi gerektirebilir.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması, kalıcı bir düzen kurmanızı sağlayabilir. Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, gayrimenkul konularında beklentilerinize kavuşuyorsunuz. Jüpiter’in Balık burcundaki ilerleyişi, kararsız olduğunuz konulara çözüm getiriyor. Daha önce fark etmediğiniz alanlarda aksiyon alabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, hukuksal ve parasal konuların hayatınıza olan etkisini gösterebilir. Güneş ve Merkür’ün Akrep burcunda kavuşması ile parasal anlamda şans elde ediyorsunuz. Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay, kaçan fırsatları ve yeni gelişmeleri daha iyi takip etmenizi sağlayabilir.


AKREP BURCU

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile kasım ayı dikkat çekiyor, ilişkilere bakışınız değişiyor. Güneş ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumu çok konuşulmanıza neden oluyor. Jüpiter’in Balık burcuna gelişi, aşk hayatınızı yoluna koyuyor. 28-29 Kasım tarihlerinde Ay’ın Jüpiter ile uyumlu açısı, evlilik ve aşk konusunda adım atmanızı ve hislerinizi ifade etmenizi sağlayabilir.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile çalışma koşullarınız ve beklentileriniz değişebilir. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir ve sorumluluklarınız yenilenebilir. Venüs’ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla hayatı neşe ve enerjiyle karşılıyorsunuz. Kısmetinizin ve şansınızın her anlamda arttığı bir dönemdesiniz.

 

OĞLAK BURCU

Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile duygusal ve parasal açıdan kazançlı çıkacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ile daha belirgin hale geliyorsunuz. Merkür ve Satürn’ün destekleyici açısıyla önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması ile yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle evlilik ya da iş değişikliği gibi konulardan doğan taşınma ve yer değişikliği durumları sizi etkileyebilir. Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ile iş hayatınızı olumlu etkileyecek haberler alabilirsiniz.

 

BALIK BURCU

Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması, yeni insanlar tanımanızı ve önyargılarınızı kırmanızı sağlıyor. Venüs’ün Yay burcuna geçişi, kariyerinizde keyifli günler yaşamanızı sağlayabilir. Jüpiter’in burcunuzda ilerlemeye devam etmesiyle, kendinize inanmanın önemini fark edebilirsiniz.

False