GeriAstro Gündem 2024 MART BURÇ YORUMLARI: Aygül Aydın yazdı... Terazi Burcunda Ay Tutulması: Değişiklik İçin Bu Enerjiyi Kullan! Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2024 MART BURÇ YORUMLARI: Aygül Aydın yazdı... Terazi Burcunda Ay Tutulması: Değişiklik İçin Bu Enerjiyi Kullan! Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...

2024 MART BURÇ YORUMLARI: Aygül Aydın yazdı... Terazi Burcunda Ay Tutulması: Değişiklik İçin Bu Enerjiyi Kullan! Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları...

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Şubat ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Şubat ayı hangi burcu neler bekliyor astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor. Aygül Aydın, Mart ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2024 Mart ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte, 2024 Mart burç yorumları..."

"Kişinin yarattığı her etki kişiye bir düşman kazandırır. Toplumda gözde olmak için orta karar olmak gerekir."

AYIN GÜNDEMİ

10 Mart saat 07:03’de Merkür, Koç burcuna geçiyor. Düşüncelerin çok hızlı olacak. Bu astrolojik olayı lehine çevirmek için kullanmalısın. Bilgilerini, iletişimini ve düşünce gücünü en üst seviyeye çıkarmak için bu fırsatı değerlendir. Zekanla ve sözcüklerin gücüyle sınırlarının ötesine geçebilirsin. Bu geçiş seni yaratıcılığa çağırıyor, bu maceraya ortak ol!

10 Mart saat 12:00’da Balık burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay ile tüm hayallerine kanat takabilir, denizin derinliklerinde kaybolabilir ve kendine yoğun bir oksijen sağlayabilirsin. Hem Balık burcunun doğasına uyan, hem de içindeki gücü serbest bırakan bir gökyüzü var. Kendine inan. Kalbinin sesini dinle. İdeallerini paylaşmak için harika bir zaman!

12 Mart saat 00:51’de Venüs, Balık burcuna geçiyor. Bu hareketle birlikte romantizm ve duygusallık enerjileri artacak gibi görünüyor. İnsanlar ilişkilere daha fazla odaklanabilir ve sevdikleriyle daha derin bağlar kurabilirler. Aşk dolu günler seni bekliyor olabilir, bu yüzden kalbine kulak verip keyfini çıkarmanı öneririm. Venüs Balık burcunda olduğu süre boyunca hayatındaki güzellikleri takdir etmek için onlara zaman ayırmayı ihmal etme.

20 Mart saat 06:07’de Güneş, Koç burcuna geçiyor. Yeni bir başlangıcın habercisi olan bu olay, enerjik ve hareketli bir döneme giriş yapmak demektir. Güneş'in Koç burcuna geçişiyle beraber motivasyonun yükselecek ve yeni hedeflere odaklanacaksın. Bu geçiş İlkbaharın habercisi, tadını çıkar.

23 Mart saat 02:48’de Mars, Balık burcuna geçiyor. Mars'ın Balık burcuna geçmesi ilginç bir dönem olabilir. Balık burcu, duygusal ve hayal gücü yüksek bir burçtur, bu yüzden Mars'ın etkisiyle kendini daha hassas ve duyarlı hissedebilirsin. Bu süre zarfında içsel yolculuklar yapmak, kreatif projelere odaklanmak veya duygusal bağlantıları güçlendirmek için harika bir zaman olabilir. Unutma ki astroloji sadece bir yol gösterici, gerçek yaşam deneyimlerine dayanan kararlarını önemsemeyi unutma!

25 Mart saat 10.13’de Terazi burcunda 5 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Terazi burcunda gerçekleşen bu tutulma, ilişkiler ve denge konularında odaklanmanı sağlayabilir. Kendine ve başkalarına adil davranma, iletişimde uyum sağlama gibi konular ön plana çıkabilir. Eğer bu alanda değişiklikler yapmak istiyorsan, bu tutulma enerjisini kullanabilirsin. Umarım gökyüzündeki bu etkileyici olay sana pozitif bir etki yapar!

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber hitap şekliniz, anlattıklarınız ve hedef kitleniz konusunda hızlı bir yenilik yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz alanlar, işiniz, uğraşlarınız ve sorumluluklarınız noktasında bir şeylerin gelişime açık olduğunu, bunun gerekliliğini fark edebilirsiniz. Kendinize değer vermenin, özgürlüğün sadece serbest hareket edebilmekle değil istediklerinizi bilip bunlara uygun bir yaşam tarzıyla mümkün olduğunu görebilirsiniz. Sosyal medya ve internet kullanımınız artabilir, bu alandaki işlere dikkatinizi verebilirsiniz.


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber eski ve yeni arasındaki farkları düşünebilirsiniz. Uyum sağlamanız gereken değişikliklerin zeminini hazırlayabilir, bu yönde öneri ve danışmanlıklar alabilirsiniz. Bu önerilerle kendi sınırlarınızın dışına çıkmakla ilgili tereddütlerinizi de aşmanız mümkün olacaktır. Kariyer ve sosyal yaşam konusunda önemli kararlar almanız gerekebilir. Fikrine ihtiyaç duyulan, rol model seçilen, organizasyon kurması istenen biri olabilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 5 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber trafiğiniz hızlanabilir. Gitmek istediğiniz yerler, yapmak istediğiniz işler, eğitim ve araç gereç alışverişleriyle ilgilenebilirsiniz. Bunlarla ilgili resmi işlemlerinizi tamamlarken, planlarınızı uygulamaya koyarken aklınıza farklı fikirler de gelebilir. Bunları not alın. Hiçbir şeyle boşu boşuna karşılaşmadığınız bir dönem olabilir. Ufkunuz genişliyor.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile hayatınızı ve zamanınızı nasıl bir düzene taşımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir şeylerin aynı kalması, güvenli alan hissi uyandırsa da bundan artık memnuniyetsizlik duyduğunuzu kabul etmelisiniz. Alışılmışın dışına çıkmanın korkutucu olmadığını, cesaretinize ve fikirlerinize sarıldığınızda göreceksiniz. Hukuksal ya da ekonomik konularla ilgili yeni gündemleriniz olabilir.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerinizle ilgili konulara farklı bir açıdan bakmak isteyebilirsiniz. Artık bazı konuşmaların yapılması, bazı kararların alınması ya da sonlandırılması gündeme gelebilir. Bu an geldiğinde geri çekilmeyin, olacaklardan korkmayın. Ertelediğiniz hiçbir şey hayrını korumaz. Bu hayra ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Gelecek vaat etmeyen, sizi geliştirmeyen ya da sizin iyi etki bırakamadığınız durumlar gözünüze daha çok batabilir.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 5 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber gündelik hayatınız ve çalışma düzeninizi etkileyecek konulara hız ve yön kazandırabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu kesinleştireceğiniz ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz. Uğraşlarınızın ve bu uğraşları gerçekleştirme yöntemlerinizin değişimi sizi bambaşka bir rutine götürebilir.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi duygularınızı fark etme ve ifade etme noktasında size yeni kapılar açabilir. Daha özgüvenli olmalısınız. İçinizde tuttuğunuz, dışarıya sunmadığınız ve bir amaca dönüştürmediğiniz hiçbir şeyin sizi memnun edeceğini düşünmemelisiniz. Nereye varmak istediğinizi, ne yaşamanız gerektiğini objektif bir şekilde değerlendirmeli ve buna uygun hareket etmelisiniz.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 5 Şubat'ta Merkür Kova burcuna geçerek yönünüzü ailenize, ev hayatınıza çeviriyor. Rahat hissetirmeyen, ulaşımınızı ya da yapacağınız işleri zorlaştıran bir muhitte daha fazla kalmak istemeyebilirsiniz. Taşınma, ev sahibi olma gibi konularda araştırmalar yapabilir, daha önce bakmadığınız yerlere göz atabilir, ailenizle istişare ederek nasıl çözümler üretebileceğinizi konuşabilirsiniz.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber bir şeyler yapabilme isteğinize yanıt bulacağınız bir sürece giriyorsunuz. Zamanı ve bunun getirilerini anlamak kolaylaşacaktır. Nitelikli işler yapmak, yeni insanlarla tanışmak için deneyimlemeniz ve öğrenmeniz gereken konular olabilir.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Kova burcuna geçişi ile ekonomik özgürlüğünüzü güçledireceğiniz bir döneme girebilirsiniz.  Para kazanmak, bunu yönetebilmek noktasında tecrübeniz ve doğal yetenekleriniz olsa da gelişime açık olmalısınız. İş değiştirme, çalışma düzeni ve ortamında yenilikler yapma, ağınızı büyütme, farklı mecralarda yer alma gibi konular gündeminize gelebilir. Geleneksel yöntemlerin, bugüne kadar sürdürdüğünüz düzenin dışına çıkmanız gerekecektir. Buna daha önce direnç göstermiş olabilirsiniz ancak bu sefer öyle olmamalıdır.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün burcunuza geçmesiyle yılın başından bu yana planladığınız, düşündüğünüz her şeyin uygulama alanına erişebilirsiniz. Her şeyin bir sonuca bağlanması, kendinizi daha iyi ifade etmeniz, gelişiminize ve ilişkilerinize katkı sağlamanız sizi cesaretlendirecektir. Durduğunuz yeri, anlattıklarınızı çevrenizin daha iyi takip edip anlaması ve buna karşılık vermesi size bir yol haritası çizebilir. Aklınızın daha çok pozitif ve yapıcı konulara çalışması, aşılmaz sanılan ya da zorlayan her şeyin bir kolay yolunu gösterecektir.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber üzerinde çalıştığınız işleri, düşünceleri nasıl işleyeceğiniz konusuna eğilebilirsiniz. Bu durumu kendi çabanızla halletmek, belirli insanlarla paylaşarak ilerlemek, hemen duyurmadan geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi herkesten soyutlamak değil, potansiyelini görmek ve çevrenizi gözlemlemek için bunu yapacaksınız. Arkanızdan konuşulan sözler, sizden gizlenen davranışlar ve fikirler karşısında yıkıcı ve yıpratıcı bir süreç yaşayabilirsiniz.

 

False