Yeliz şov

Yeliz Yeşilmen de birkaç gün önce Bodrum sezonunu açtı.

Haberin Devamı

Türkbükü’ndeki popüler beach’lere demir atan Yeşilmen, seksi bikinileri ve pozları ile tüm tatilcilerin dikkatini çekti./images/100/0x0/55eaefc2f018fbb8f8a03e68

Yeliz şov

Mahalleli tatile çıktı

"Cennet Mahallesi" dizinin iki oyuncusu Alişan ile Melek Baykal, tatil için Bodrum’a gitti. Ancak ikilinin mekan seçimi aynı olsa da tatil anlayışları hayli farklı... Alişan Türkbükü’nde bol sol yüzüp jet-ski yaparken, Melek Baykal ise arkadaşının aksine iskelede güneşlenip dinlenmeyi tercih ediyor.

Sevgilisiyle el ele/images/100/0x0/55eaefc2f018fbb8f8a03e6c

Dans müziğinin ünlü ismi Gloria Gaynor, önceki akşam İstanbullu müzikseverlerle buluştu. BKM Açıkhava Konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Gaynor’ı izlemeye gelenler arasında, bir süre önce mimar eşi Cengiz Cennetoğlu ile yollarını ayıran Pelin Körmükçü ve "Ati" diye seslendiği yeni sevgilisi de vardı.

Haberin Devamı

  Yeliz şov

 Mutluluklar

Tunç Altınbaş ve Gökçe Barmanbek, geçtiğimiz hafta Kalender Havuzbaşı’nda düzenlenen törenle evlendi. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmre Barmanbek ile Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal’in şahitlik yaptığı nikah sonrası çift, balayı için Antalya’ya gitti.

Jolly’nin yaz partisi

Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Jolly Tour’un sahibi Sinan Vardar, önceki akşam oğlu Mete ve gelini Neylan Vardar ile Reina’daydı. Mekanda, gelenekselleşen Jolly Tour yaz partilerini veren Vardar ailesi, konuklarını en iyi şekilde ağırladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen otelciler ve acente sahiplerinin katıldığı parti geç saatlere kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları