Fit face ile kalıcı gençlik

Son dönemde genç kalmak için, spor yapmak ve sağlıklı beslenmek hayatımızın temel taşlarından biri haline geldi.

Haberin Devamı

Fit face ile kalıcı gençlik

Genç, güzel ve sağlıklı kalabilmenin yollarının temelde buradan geçtiğini artık hepimiz biliyoruz. Bu alışkanlıklarımızı destekleyen, yüzümüzün ve vücudumuzun içten dışa, sağlıklı, genç ve güzel kalmasını sağlayan ve iyi sonuçlar elde ettiğimiz mezoterapi ve IV terapiler gibi başkaca yöntemler de var. Ancak bazen çevresel koşullar, yaş, doğum, stres, hastalıklar, aşırı kilo kaybı, beslenme alışkanlıkları gibi nedenlerden dolayı yüzde aşırı deformasyonlar meydana gelebiliyor. Tam da bu noktada artık elimizde çok güçlü bir çözümünüz var. Fit face yöntemi ile kalıcı gençlik mümkün.

Fit face nedir?

Haberin Devamı

Fit face yüzün endoskopik kamera yöntemiyle gençleştirilmesi ve yüze yeni bir şekil verilmesi işlemidir. Yüzün tekrardan gençlik yıllarında olduğu gibi daha canlı ve daha taze hale döndürülmesinin cerrahi alternatifidir.

Fit face ile kalıcı gençlik

 Nasıl yapılır?

Saçlı deri içinden yaklaşık 4.5-5 santimetrelik bir kesiyle, yüzde birçok noktaya ulaşma imkanı sağlanıyor. Hem çene hattı hem çene hem ağız çevresi hem de alın ve kaş bölgesini gençleştirmek mümkün oluyor. Yaklaşık 2.5-3 saat bazense 3.5 saate kadar süren bir cerrahi müdahaledir.

Fit face ile kalıcı gençlik

GENÇLEŞTİRME İŞLEMİ

Fit face sadece orta yüze ve göz çevresine yapılan bir alternatif olarak değil yüzün tamamını içine alır. “Jawline” hattının inceltilmesi için “face tight” dediğimiz radyo frekans destekli inceltme yapılır. Gıdı bölgesi yine “face tight” uygulamasından destek alarak inceltilir.
Bunlarla beraber çenede, orta yüzde, şakaklarda ve kaş çevresinde yüz germe işlemiyle müdahale edilir. Yüzün diğer bölgelerine de kök hücre zenginleştirilmiş yağ micro fat transferi yapılır. Yüzün tamamını içine alan bu ameliyatın tamamen bir gençleştirme işlemi olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Fit face ile kalıcı gençlik

İyileşme dönemi nasıldır?

Fit face ameliyatında iyileşme dönemi ortalama olarak 5-7 gün arasındadır. Hastalar ameliyat sonrası 2 hafta içinde işe dönebilir.
Fit face, isminden de anlaşılacağı üzere yüzün incelerek, yani ters üçgen şeklinde aşağı doğru gelmesidir. Yüzde yorgun gözükmenize sebep olan orta yüz hattında ve göz çevresinde aşağı gelmiş olan dokuların yukarı doğru kaldırılması, hacim eksikliği olan bölgelere yağ enjeksiyonlarıyla desteklenmesi, sarkık olan çene hattı ve gıdı bölgelerinde face tight cihazıyla o bölgelerin tekrardan hayata döndürülmesi gibi önemli gençleştirilme işlemi yapılmaktadır.

Yazarın Tüm Yazıları