UNICEF’ten yardım balosu

UNICEF’in geleneksel Umut Balosu önceki gün Raffles Hotel’de düzenlendi. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı baloda vakfa yardım için müzayede yapıldı.

Haberin Devamı

 UNICEF’in Türkiye’de yürütülen programlarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen Umut Balosu, Raffles Hotel’de yapıldı. UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin düzenlediği geceye UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçileri’nden Şefika Kutluer, Müjdat Gezen ve Kerem Bürsin başta olmak üzere iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Doğan Grubu ve Mediterra Capital’ın ana sponsorluğunu üstlendiği balo, Gülsen Yavuzkal yönetiminde Borusan Çocuk Korosu’nun umut şarkıları ile başladı.

Ardından sahneye Sertab Erener çıktı. Erener’in şarkılarıyla renklenen gecede vakfa yardım için müzayede de düzenlendi. Geceden elde edilen gelir, UNICEF’e bağışlandı.

Evlilik aşamasında değiliz

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile ilişkisi hakkında konuştu: “Çok güzel bir ilişkimiz var. Çok mutluyuz ve anı yaşıyoruz. Biz daha evlilik evresinde değiliz, tadını çıkarıyoruz.”

Haberin Devamı

Yaza  “merhaba”  dediler

ELLE Türkiye bu yıl 12’ncisini düzenlediği ELLE Summer Weekend’le ‘yaza merhaba’ dedi. Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’da üç gün süren partiye iş, sanat ve medya dünyasının ünlüleri katıldı.

Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ve ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün ev sahipliği yaptığı Elle Weekend’de, ünlü konuklar üç gün boyunca eğlendi. Elle Weekend’de eğlence DJ Tarık Koray’ın performans sergilediği happy hour partisiyle başladı. Ünlü konuklar eğlenceye gece “Pijama Partisi” ile devam etti. DJ David Şaboy’un müzikleriye parti gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
İkinci gün, “Ebru Şinik ile Denge Sohbetleri”, “Zumba Partisi” ve “Arda Türkmen ile Mixoloji Atölyesi” yapıldı. Gece partisinin konsepti ise “beyaz oldu”.
Konukların beyazlar içinde katıldığı partide DJ kabinine DJ Tarık Koray geçti. Son gün TEB sponsorluğunda brunch yapıldı. Elle Summer Weekend’e katılan ünlüler arasında Büşra Develi, Burak Deniz, Merve Çağıran, Burcu Özberk, Sercan Badur, Caner Badur, Özge Ulusoy, Yılmaz Kunt, Özge Özder, Alper Saldıran, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan ve Seçkin Piriler de vardı.

Denizi ortasında parti

Haberin Devamı

Türk Telekom, Prime adlı tarifesini Suada’daki partiyle tanıttı. Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany ve Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun’un ev sahipliği yaptığı partiye Murat Yıldırım-İmane Elbani, Göksel ve Teoman katıldı. Partide Hande Subaşı ve Ayşe Hatun Önal sahneye çıktı.

Mutfak ona emanet

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un mutfağı Executive Şef Orhan Demirok’a teslim edildi. Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman olan Demirok; tesisin Asya’dan Meksika’ya kadar farklı lezzetleri sunan restoranlarını yönetecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları