Sultan Süreyya kınayı yaktı

Yaz aylarında Bodrum sahillerinde giydiği taşlı, pullu kıyafetlerle plaj modasını başlatan Süreyya Yalçın, önceki gün kafasına taktığı taç ve 100 kiloluk taşlı ‘Sultan Gelinliği’ adlı elbisesiyle kına yaktı.

Haberin Devamı

Ozan Baran’ın 6 karatlık kalp şeklinde pırlanta yüzük takarak evlilik teklifi yaptığı Süreyya Yalçın, eylül ayında Hatay’da gerçekleşen davullu zurnalı törenle nişanlanmıştı. Bugün Esma Sultan Yalısı’nda evlenecek olan Süreyya Yalçın, önceki gün Suadiye’deki Madame Margot’ta kına gecesi yaptı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin de katıldığı gecede, renkli görüntüler yaşandı.

Sultan Süreyya kınayı yaktı

Süreyya Yalçın, başında taç ve ‘Sultan Gelinliği’ adlı kostümüyle dikkatleri üzerine çekerken, Ozan Baran da kafasına fes taktı. Madame Margot’un şov ekibinin gösterileri eşliğinde kınasını yakan çiftin dansıyla devam eden gece, geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Sultan Süreyya kınayı yaktı

Ozan Baran, Lady Gaga’nın taktığı 300 bin dolar değerinde 6 karatlık kalp şeklindeki pırlanta yüzüğün benzeriyle Süreyya Yalçın’a evlenme teklif etmişti.

Eğitim buluşması

Başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine destek sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1’inci dönemi sonunda burs verdiği öğrencilerle Nişantaşı’ndaki Midpoint’te bir araya geldi. Etkinlikte Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Midpoint Restaurant sahibi Ebru Çarıkçılar’a plaket verdi.    

Sultan Süreyya kınayı yaktı

Kürk modası

Hayvanseverler tepki gösterse de moda sektörü kürk tutkusundan vazgeçmiyor. Just.Fur adlı kürk markası yeni koleksiyonunu Etiler’deki The Galliard’da tanıttı. Pervin Ersoy ve Burcu Hattat’ın ortak olduğu Piga Project’in imza attığı organizasyonda markanın rengarenk modelleri beğeniye sunuldu. Just.Fur’un kurucusu Nazlı Kaskan’ın ev sahipliği yaptığı tanıtımda konuklar ürünleri yakından incelerken, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Sultan Süreyya kınayı yaktı

Terasta eğlence

Şişhane’deki İKSV Binası’ndaki, Fabio Suarez’in sahibi olduğu Saigon, yemekleri ile olduğu kadar eğlencesiyle de adından söz ettiriyor. Senem Selimi tarafından organize edilen Golden Night adlı eğlence, ünlü isimleri buluşturdu. Avusturalyalı sanatçı Madison Lucia’nın canlı performans sergilediği gece, DJ Peter Thomas’ın müzikleri ile sabaha kadar devam etti.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları