Monaco’da Küba rüzgarı

Dünyadaki yardıma muhtaç çocuklar için düzenlenen Gül Balosu’nun 62’ncisi Monte Carlo’da yapıldı. Konseptini dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld’in belirlediği etkinlik Monaco’da Küba rüzgarı estirdi.

Haberin Devamı

Geçen hafta sonu Grace Kelly Vakfı’nın dünyadaki yardıma muhtaç çocuklar için düzenlendiği 62. Monte Carlo Gül Balosu nedeniyle Monaco’daydım. Monaco Prensi II. Albert ile Prenses Caroline’in ev sahipliği yaptığı Gül Balosu (Bal de la Rose Cuba), tüm dünyadan hayırsever isimleri buluşturdu. Bu yılki teması Küba olan ve dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan Gül Balosu’nda Küba kültüründen örnekler sergilendi.

Monaco’da  Küba rüzgarı

Hotel Monte-Carlo Bay’in girişini, Havana’nın simgelerinden klasik otomobillerle süsleyen Lagerfeld, Yıldızlar Salonu “Salle des Etoiles”i de Küba’ya has şeker kamışları ve meyvelerin yanı sıra Karayipler’in turkuaz mavisi ve sarı renkleriyle dekore etti.
Avrupa başta olmak üzere Amerika’dan Japonya’ya kadar dünyanın dört bir yanından yardıma muhtaç çocuklar için bir araya gelen hayırseverlerin katıldığı Gül Balosu’nda, Feryal Gülman, Cenk ve Oya Ulukartal, Emre-Burcu Ziyal, Sema Basa, Gülşen Eren, Meltem Demir, Nuray Fenercioğlu ve Hande Sezer Pekcan’ın da olduğu 40 davetli, Türkiye’yi temsil etti.
Grace Kelly Vakfı’nın Başkanı olan Prenses Caroline’nin çocukları Charlotte ve Pierre Casiraghi’nin danslarıyla başlayan eğlencede, Küba’nın meşhur müzisyenleri, Son Del Nene, Son Damas, Septeto Nabori ve Cuban Reggaeton Monaco, Küba rüzgarı estirdi.

Haberin Devamı

Monaco’da  Küba rüzgarı

Monaco hatırası

Feryal Gülman, Meltem Demir, Nuray Fenercioğlu ve Hande Sezer Pekcan, Prenses Caroline’nin çocukları Pierre Casiraghi ve Charlotte Casiraghi ile tanışıp sohbet etti.

Monaco’da  Küba rüzgarı

Monaco’da  Küba rüzgarı

Monaco’da  Küba rüzgarı

Monaco’da  Küba rüzgarı


 

Yazarın Tüm Yazıları