Koç anısına golf turnuvası

Kemer Country Club, 8-10 Nisan’da kulübün kurucu üyesi olan merhum işadamı Mustafa Koç adına düzenleyeceği anma turnuvasıyla golfçüleri buluşturacak.

Haberin Devamı

Kemer Country Club Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşecek turnuva, üç gün sürecek. Organizasyon, yarın yetişkinler ve junior’ların katılımıyla start alacak.

Koç anısına golf turnuvası

 

9-10 Nisan’da sadece yetişkinler oynayacak. 10 Nisan Pazar akşamı Mustafa V. Koç Anma Yemeği ve Ödül Töreni organize edilecek. Turnuvada Jaguar’ın yeni modeli F-PACE de tanıtılacak.

Koç anısına golf turnuvası

Yeni koleksiyon tanıtımı

Haberin Devamı

Gözlük markası Gentle Monster, yeni koleksiyonunu Zorlu Center Beymen’de bulunan Morini’de tanıttı. Tanıtıma markanın Türkiye elçisi Cihan Şensözlü ev sahipliği yaptı.

Koç anısına golf turnuvası

Açılışa ünlü akını

Faber Mermer İcra Kurulu Başkanı Yavuz Cinkaya ile S&S Motors Kurucu ortaklarından Sinan Kandemir ortaklığında hayata geçirilen Faberss’in açılışı geçtiğimiz akşam yapıldı. Etiler’de yapılan açılış davetine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mustafa Sandal, Oktay Kaynarca, Altay, Yavuz Seçkin ve Volkan Demirel gibi birçok ünlü isim katıldı.

Koç anısına golf turnuvası

İşkadınları Fikir Sofrası’nda buluştu

BİKAP (Başarılı İşkadınları Platformu) önceki gün Shangri-la Bosphorus İstanbul’da özel bir davet düzenledi. Aralarında Öznur Yakın, Özge Günaydın, Zafer Kozanoğlu, Didem Çapa, Pervin Ersoy ve Seda Kaşıbeyaz’ın olduğu işkadınları Fikir Sofrası adlı yemekte bir araya geldi.

Koç anısına golf turnuvası

Haberin Devamı

Polisiye davet

Polisiye dergisi 221B, Nan Şişhane’de ikinci sayısı için özel bir davet verdi. “Edebiyatta ve Ekranda Kadın Dedektifler” dosya konulu ikinci sayısı raflarda olan derginin davetine Ahmet Ümit başta olmak üzere birçok yazar, sanatçı ve eleştirmen katıldı.

Koç anısına golf turnuvası

Yeni koleksiyon

Mücevher tasarımcısı Melis Göral, Paris 2016 adını verdiği yeni koleksiyonunu tamamladı. Göral koleksiyonunda safir, yakut ve zümrütten oluşan mücevherlere yer verdi.80’ler


90’lar partisi

Ünlü iletişim danışmanı Esra Zarakol, Asmalımescit’in yeni mekanlarından Cheers Pera’da DJ kabnine geçti. Konuklar, 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz parçaları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Yazarın Tüm Yazıları