Kimsesiz çocuklar için MODA

Moda kanalı Fashion TV’nin tekstil markası Fashion 4 You, Türkiye’deki sokak çocukları yararına bir kampanya düzenliyor. Ünlü isimlerin tişört tasarımlarıyla katkıda bulunacağı “Moda Senin İçin” adlı kampanya kapsamında düzenlenecek defilede dünyaca ünlü şarkıcı Inna ve Hande Yener de podyuma çıkacak.

Haberin Devamı

Moda kanalı Fashion TV, tekstil markası Fashion 4 You’nun 2016 sonbahar-kış koleksiyonunu Türkiye’de tanıtacak. 3 Ekim’de Swissotel’de düzenlenecek defilede, ünlü isimler in “Moda Senin İçin” adlı kampanya kapsamında 7–14 yaş arasındaki sokak çocukları için tasarladığı tişörtler de açık artırmayla satışa çıkacak. Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat ve Fashion 4 You Türkiye Genel Müdürü Ünal Günç’ün ev sahipliği yapacağı etkinlikten elde edilecek gelir, Oya Kayacık’ın başkanı olduğu Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği’ne bağışlanacak.
Number One TV’nin sahibi Ali Karacan ve annesi Cemile Garan’ın destekleriyle gerçekleşecek etkinlikte dünyaca ünlü şarkıcı Inna ile Hande Yener de kendi şarkıları eşliğinde podyumda yürüyecek.

Kimsesiz çocuklar için MODA

Haberin Devamı

Bodrum’dan İstanbul’a

İşletmeci Şeniz Bengüer, Mandarin Oriental Bodrum içinde hizmet veren Superjazz’ı bu kış W İstanbul’daki W Lounge’a taşıyor. Canlı sahne performanslarının sergilendiği, farklı lezzetlerin sunulduğu mekan, ekimde açılacak ve 18.00-04.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Kimsesiz çocuklar için MODA

Alaçatı’da Baoli eğlencesi

Miami ve Cannes’da düzenlediği özel konsept partilerle adından söz ettiren Baoli, yarın gece Alaçatı’daki Madeo Beach’te tatilcilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Bayrama denk gelen bu partide Madeo Beach’e özel etkinlikler yer alacak.  Baoli Cannes’ın resident DJ’lerinden Tito’nun performans sergileyeceği eğlencede misafirler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenecek. 

Kimsesiz çocuklar için MODA

 

Yazarın Tüm Yazıları