Kadınlar hayata değer katıyor

Türkiye’nin 10 başarılı kadını “Hayata 10 Kat Değer Kat” adlı proje için bir araya geldi. Aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Prof. Dr. Neşe Kavak ve Tülin Şahin’in de olduğu isimler, proje kapsamında çanta tasarladı.

Haberin Devamı

Kadınlar hayata değer katıyor
Demet Sabancı Çetindoğan

Türkiye’nin en tanınmış işkadınlarını çatısı altında toplayan sivil toplum kuruluşu TİKAD; kadınlarımızın meslek kazanarak, iş sahibi olmaları için saç bakım markası Gliss ve Watsons mağazalar zinciri ile ortak bir projeye imza attı. “Hayata 10 Kat Değer Kat” adlı proje kapsamında Aslı Şen, Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Prof. Dr. Neşe Kavak, Nilüfer Bulut, Saba Tümer, Sema Güral Sürmeli, Şükran Güzeliş ve Tülin Şahin’den oluşan 10 başarılı kadın 10 farklı çanta deseni tasarladı.

Kadınlar hayata değer katıyor
Ahmet Vahapoğlu -  Tülin Şahin - Prof. Dr. Neşe Kavak - Hasan Alemdar

Haberin Devamı

Modacı Evrim Timur tarafından yorumlanan çantalar önceki gün İstanbul St. Regis Hotel’de sergilendi. Her desenin kendi sahibinin anlatımıyla tanıtıldığı özel tasarım çantalar büyük ilgi gördü. Proje kapsamında içinde Gliss ürünlerinin bulunduğu sadece Watsons mağazalarında satışa sunulacak özel tasarım çantalardan elde edilen gelir TİKAD’ın açacağı “Kadınlara Meslek Edindirme Kursu”na aktarılacak.

Kadınlar hayata değer katıyor
Feryal Gülman’a ödülünü Hasan Alemdar verdi. 

 

Bebekler ölmesin

Kadınlar hayata değer katıyor

Erken doğan bebeklerin hayatta kalmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapan ERDODER, Günay Restaurant’ta yardım gecesi düzenledi. Mardin ve Kars’tan sonra Sinop’ta da erken doğum yoğun bakım üniteleri açacak olan ERDODER Başkanı Canan Göztepe, “Sizlerin sayesinde daha çok şehrimize ulaşacağız” diyerek hayırsever isimlere teşekkür etti.  Göztepe, şarkıları ve danslarıyla geceye renk katan Fatih Ürek’e de plaket verdi.

Kadınlar hayata değer katıyor
Petek Dinçöz

Haberin Devamı


Şampiyon barmenden tarifler

Kadınlar hayata değer katıyor

Yücel Özalp’ın sahibi olduğu Kanyon’daki Escale adlı mekanda kokteyl workshop’ları düzenleniyor. Lucca’dan Yücel Özalp’in sahibi olduğu Desert Group’a transfer olan Türkiye ve dünya şampiyonu barmen Cevat Yıldırım, Escale’de meraklılarına kokteyl yapmayı öğretiyor. 10 kişilik kapasitesi olan workshop’lara katılmak isteyenlerin seçeceği 4 adet klasik kokteyli belirterek rezervasyonlarını bir hafta önceden yaptırmaları gerekiyor. Meraklısına duyurulur.


Beşiktaş’ın Duayen’i

Kadınlar hayata değer katıyor

Mor Meyhane’nin ortaklığından ayrılan Yavuz Coşar, Beşiktaş Çarşı’da Duayen adlı yeni bir meyhane açtı.

Kadınlar hayata değer katıyor

Lezzetli mezeleriyle kısa sürede ünlü isimlerin müdavimi olduğu Duayen, esprili dövizleri ile de dikkat çekiyor. Mekana gelen konuklar, “Herkes rahat olsun! #duayendeyim, o son kadehi içmeyecektim” gibi esprili dövizlerle poz veriyor.

Haberin Devamı


Avantaj kartı

Kadınlar hayata değer katıyor

Anadolu yakasında Fenerbahçe’de yer alan, şehrin içinde ama bir o kadar da doğayla iç içe zaman geçirebileceğiniz Dalyan Club, özel avantajlar sağlayan bir kart çıkarttı. Dalyan Club Card, tesis içerisinde yer alan havuz, tenis kortu, DC Pilates Stüdyosu gibi aktivite alanları ve spor etkinliklerinden cazip indirimlerle faydalanma imkanı sunuyor.


Resim sergisi

Kadınlar hayata değer katıyor

Paramparça dizisinde rol alan Civan Canova’nın resim sergisi bugün açılıyor. Oyuncunun hatıralarından esinlenerek yaptığı resimler Teşvikiye’deki Erinc Sanat Galerisi’nde sergilenecek. Sergi, bir ay boyunca açık
kalacak.

Yazarın Tüm Yazıları