Çocuklar için buluştular

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ve okuma istekli çocuklar için seçilen şarkılardan oluşan “Biz Şarkımızı Seçtik 2” adlı albüm, Hilton İstanbul Bomonti Otel’de tanıtıldı. Geceye, albüme

Haberin Devamı

Sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerinin Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yararına seçtikleri şarkılardan oluşan “Biz Şarkımızı Seçtik 2” adlı albümün lansman gecesi önceki akşam yapıldı. Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşen gecenin ev sahipliğini Radyo Slow Time, TOÇEV ve Sony Music yaptı, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve eşi Emek Saran, İzzet Öz, Ogün Sanlısoy gibi isimlerin katıldığı gecenin sunuculuğunu oyuncu Hakan Bilgin’in yaptı. Şarkıcı Melis Sökmen, albümde yer alan şarkıları söyledi. Gonca Vuslateri de sahnede teşekkür plaketini aldıktan sonra Sökmen’i kırmayarak “Üzülme” şarkısını söyledi. TOÇEV Başkan Yardımcısı Betül Mermertaş, katkısı olan ünlülere plaketlerini takdim etti. 

Çocuklar için buluştular

3. şube

Haberin Devamı

Beylikdüzü ve Karaköy’den sonra üçüncü restoranını Akbatı’da açan Köşebaşı, ünlü isimleri ağırladı. Mekan sahibi Aydın Tavşanlı, eşi Filiz Hanım ile konuklarını kapıda karşıladı. Davete katılanlar arasında uzun süredir ekranlardan uzak olan haber spikeri Gülgün Feyman da vardı. 

Çocuklar için buluştular

Ortak mağaza 

İthal mutfak markası Nolte Küchen ve el yapımı mutfaklar üreten Zeyko Küchen, Etiler’de ortak bir mağaza açtı.
German Home Studio çatısı altında buluşan mağazanın açılışına Vatan Şaşmaz, Gizem Özdilli ve Derya Tuna gibi birçok ünlü isim de katıldı.
Ünlüler, özel tasarım ürünleri inceledikten sonra güne özel hatıra fotoğrafları çektirdi.

Çocuklar için buluştular

Yazarın Tüm Yazıları